MILOŠ (23) JE ODUŠEVIO SRBIJU: Uzeo je MILION DINARA U SLAGALICI, a ova 1 stvar je obeležila NJEGOVO UČEŠĆE!
Miloš Karna, Foto: RTS/Printscreen

svaka čast!

MILOŠ (23) JE ODUŠEVIO SRBIJU: Uzeo je MILION DINARA U SLAGALICI, a ova 1 stvar je obeležila NJEGOVO UČEŠĆE!

Zadovoljan je i otkriva u šta će da uloži pošteno zarađen novac

Objavljeno: 27.12.2020. 13:28h
  • 637

Miloš Karna ima samo 23 godine, bivši je košarkaš i student prava iz Beograda, koji je učešćem u kvizu "Slagalica" oduševio Srbiju.

On je takođe došao i do superfinala, gde je pobedio protivnika Radeta Lazića, osvojio prvo mesto i milion dinara.

- Pre svega, velika mi je čast što sam učestvovao u jednom svojevrsnom brendu kao što je Slagalica, a posebno mi je drago što sam uspeo da ostvarim zapažen rezultat. Upoznao sam u nove prijatelje i drago mi je što sam se susreo s kolegama, s kojima imam višegodišnje poznanstvo. Takođe mi je drago što me je podržao veli broj ljudi. Koliko je "Slagalica" popularna dokaz je i to što sam dobio čestitke i iz Švajcarske, Australije i Amerike - rekao je Miloš.

Miloševo takmičenje u kvizu obeležila je igra asocijacije koju je rešio za samo 12 sekundi.

- Za pripreme za učešće u "Slagalici" veoma mi je pomoglo to što se bavim organizacijom pab kvizova i pisanjem pitanja za iste, zajedno s bratom i drugom - objasnio je on.

Miloš je skrenuo pažnju na sebe još kao tinejdžer, kada je prvi put učestvovao u "Slagalici", ali i u kvizu "Zlatni krug".

- Bilo bi poželjno da i nagrade budu adekvatnije, jer bi se samim tim i više ljudi prijavljivalo, tako bi se ulagalo u kulturu, a preko nje i u zdrav sistem vrednosti u društvu. A što se tiče novčane nagrade osvojene u 'Slagalici', zadovoljan sam njome, dobro će doći da se pokriju troškovi života i ulaganja u obrazovanje - ispričao je Miloš Karna.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media