Uz iris TV nema više propuštenog programa
Iris TV, Foto: Promo

iris tv

Uz iris TV nema više propuštenog programa

Praćenje programa olakšava i posebna opcija Moj TV – izdvojeni deo menija u kome ćete jednostavno pronaći vaše omiljene kanale, kao i programe čije ste gledanje ranije započeli.

Objavljeno:

Mts je ponudio novu, unapređenu multimedijalnu platformu pod nazivom iris TV, koja donosi potpuno novi doživljaj gledanja televizije zahvaljujući nizu inovativnih funkcija. Potpuna novina na tržištu je mogućnost vraćanja i gledanja televizijskog sadržaja do 30 dana unazad. Zamislite situaciju da već dugo čekate televizijsku premijeru novog hit-filma, da bi u razgovoru sa prijateljima saznali da je on već prikazan pre par nedelja. Ranije ste u takvoj situaciji mogli samo da ih zamolite da vam ne otkrivaju detalje i strpljivo čekate novo emitovanje. Sa iris TV više ne morate da brinete da ćete propustiti omiljene programe - ako ste sprečeni da ih odgledate u trenutku emitovanja, na pojedinim kanalima na raspolaganju vam je mogućnost vraćanja do čak 30 dana unazad.

Kako bi lakše pronalazili omiljene sadržaje u obilju televizijskog programa, iris TV koristi tehnologiju veštačke inteligencije i na osnovu ranijih izbora preporučuje za gledanje one sadržaje koji su više u skladu sa vašim interesovanjima. Praćenje programa olakšava i posebna opcija Moj TV – izdvojeni deo menija u kome ćete jednostavno pronaći vaše omiljene kanale, kao i programe čije ste gledanje ranije započeli.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.