TEŠKE REČI SUPRUGE PREMINULOG KAPETANA VRANIĆA: Suze kreću na oči od ovoga
Uzdala se u njegovu snagu, Foto: Printscreen

neka mu je laka zemlja

TEŠKE REČI SUPRUGE PREMINULOG KAPETANA VRANIĆA: Suze kreću na oči od ovoga

Iako vidno premoren, prilikom izlaska iz aviona na aerodromu Surčin, Vranić se snažno zaviorio srpsku zastavu

Objavljeno:

Na respiratoru je ovde na Klinici za pulmologiji Kliničkog centra i situacija nije dobra. Međutim on je jak čovek stalno su imali te treninge i pobediće ovo. Čim se digne sa respiratora obećavam pravimo intervju.

Ovim rečima je pre nekoliko dana razgovor za Informer počela Nataša Vranić, žena pokojnog pilota Svetislava Vranića, koju smo kontaktirali čim smo čuli da je on u lošem stanju i na respiratoru.

Pretpostavljam da se zarazio na tim simulatorima letenja na koje su stalno išli jer tu više njih deli istu kabinu. Iskreno sada je rizično i nije dobro... Prikačen je na respirator na Klinici za Pulmologiju KCS. Međutim uzdam se u njegovu snagu i uverena sam da je jači od ovog virusa. On je izuzetno jak čovek, imaju čelične treninge i obuke i ne sumnjam da će pobediti koronu. čim se digne sa respiratora imate moju reč radimo intervju- obećala nam je tada hrabra i postojana Nataša.

Podsećanja radi Svetislav Vranić koji je juče preminuo od posledica koronavirusa je kao pilot "Er Srbije" dovezao prvu pomoć iz Kine i tom prilikom upravljao avionom više od 30 sati. Iako vidno premoren, prilikom izlaska iz aviona na aerodromu Surčin, Vranić se snažno zaviorio srpsku zastavu.

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.