MALA NAĐA JE TEŠKO BOLESNA, TREBA JOJ SAMO 11.000 EVRA DA KRENE NA LEČENJE: Sat kuca, ima još 7 dana
Nađa Mitić, Foto: Pirotske vesti.rs

POMOZIMO!

MALA NAĐA JE TEŠKO BOLESNA, TREBA JOJ SAMO 11.000 EVRA DA KRENE NA LEČENJE: Sat kuca, ima još 7 dana

Nađi je otkrivena teška bolest - tumor - anaplastični astrocinom kičmene moždine i HITNO joj ne potreban novac za početak terapija u Turskoj

Objavljeno:

Desetogodišnja Nađa Mitić, devojčica iz Bele Palanke, obolela je od teške bolesti. Dijagnoza je anaplastični astrocinom kičmene moždine, njena porodica ne može da obezbedi 11.000 evra koliko je potrebno samo za početak lečenja, a novac je potrebno uplatiti najkasnije do Nove godine.

Kako je Pirotskim vestima kazala Nađina majka Ivana, Nađa je već početkom godine, tačnije februara meseca imala jednu operaciju u Beogradu, nakon operacije joj je bilo bolje, mogla je da hoda, ali je ubrzo zatim bolest progresivno počela da se razvija, pa je Nađa sada nepokretna, jer joj je tumor zahvatio nerve koji su zaduženi za hodanje i druge osnovne životne funkcije.

- Nažalost, nakon kratkotrajnog poboljšanja nakon operacije, ubrzo je došlo do pogoršanja Nađine bolesti, iz stadijuma tri brzo je došla do stadijuma 4, i da ne bi došlo do daljeg pogoršanja, neophodno je početi sa terpijama u Turskoj, u klinici Sante plus. Cena samo početka lečenja je 11.000 evra, a strahujemo da će sve koštati mnogo više, naročito ako lekari nakon pregleda i početne terapije odluče da je operišu-kaže Nađina majka Ivana za Pirotske vesti.

Po njenim rečima, u četvrtak će potpisati ugovor sa Fondacijom Budi human, ali je što pre potrebna pomoć svih humanih ljudi koji mogu svoje dobrotvorne priloge uplatiti na broj žiro računa sa fotografije. U Beloj Palanci već su organizovane humanitarne akcije, sakupljen je određen novac, ali to, nažalost, ni izdaleka nije dovoljno.

(Espreso.co.rs / Pirotske vesti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.