KO NE POŠTUJE PRAVILA, ODMAH KLJUČ U BRAVU! Komunalna inspekcija će sad još više češljati BG UGOSTITELJE
Produžava se radno vreme, Foto: Espreso.co.rs

KOMUNALNA POLICIJA

KO NE POŠTUJE PRAVILA, ODMAH KLJUČ U BRAVU! Komunalna inspekcija će sad još više češljati BG UGOSTITELJE

"Ukoliko zateknemo kršenje mera, u potpunosti ćemo primenjivati ovlašćenja koja su nam data Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. To znači da ćemo zatvarati lokale na licu mesta", poručio je Divac

Objavljeno:

Beogradski sekretar za poslove komunalne milicije Ivan Divac izjavio j e da će se u Beogradu pojačati kontrola ugostiteljskih objekata, a naročito u periodu do 17 sati, kako bi utvrdili da li se u objektu muzika emituje uživo i da li je broj ljudi veći od dozvoljenog.

"Ukoliko zateknemo kršenje mera, u potpunosti ćemo primenjivati ovlašćenja koja su nam data Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. To znači da ćemo zatvarati lokale na licu mesta", poručio je Divac, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Krizni štab Vlade Srbije za borbu protiv epidemije korona virusa doneo je odluku da se od danas, u narednih pet dana produži rad tržnih centara, odnosno maloprodajnih objekata, kafića i restorana do 20 sati, s tim što kafići i restorani posle 17 sati ne mogu da emituju muziku.

Divac apeluje na sve da poštuju i ne zloupotrebljavaju popuštanje mera pred Novu godinu kako bi se, dodao je, nastavilo sa trendom smanjenja broja obolelih od virusa korona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.