POSLEDNJI PUT JE TELEFON BIO AKTIVAN JUČE U 15 SATI: Otkriveni novi detalji potrage za Milicom (20) i Stefanom (27)
Milica i Stefan, Foto: Instagram

NESTALI

POSLEDNJI PUT JE TELEFON BIO AKTIVAN JUČE U 15 SATI: Otkriveni novi detalji potrage za Milicom (20) i Stefanom (27)

Milica i Stefan su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine

Objavljeno:

Za Milicom (20) i Stefanom (27) u potragu je krenula i Gorska služba spasavanja iz Bora, saznaju Novosti.

- Krenuli smo u potragu. Poslednji put je telefon lociran u Tupižnici, oko 15 sati juče. Za sada ih još nismo pronašli.

- Imamo informaciju o nameri da su hteli da se poponu na Bjeljanicu, ali to je samo pretpostavka. U potragu je krenula stanica iz Bora, a Kruševac i Beograd su u pripravnosti - rečeno je iz Gorske službe spasavanja za "Novosti".

Podsetimo, Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27) nestali su u subotu kod mesta Lisine, u podnožju Beljanice kod Despotovca.

- U akciju potrage uključila se i Gorska služba spasavanja. Oni imaju iskustva sa planinarenjem, ali nisu iskusni planinari - rekao je kratko za "Novosti" Stefanov brat Nemanja Rusov.

Milica i Stefan su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine.

Njima se od tada gubi svaki trag. Kako je rekao otac Milice Mirjanić, nekoliko ljudi se u rano nedeljno jutro, dakle jutros, organizovalo i krenulo u pretragu.

Pretpostavlja se da su dvoje mladih iz vikendice krenuli da planinare.

U saradnji sa policijom pregledani su snimci nadzornih kamera s naplatne rampe na ulazu u izletište „Lisine“ i vozilo nestale devojke i momka, Milice Mirjanić (20) i Stefana Rusova (27) nije uočeno, niti je uopšte njihovo vozilo registrovano na teritoriji hidrokompleksa „Lisine“, rekla je za Novosti direktor tog preduzeća Ane Nešić Bogdanović.

Ona dodaje da su čuvari, koji su juče brinuli o ovom lokalitetu, despotovačkoj policiji dali opise svih lica koja su prošla ovom teritorijom i nijedan opis ne odgovara nestalim licima.

Podsetimo, Milica i Stefan su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.