FONDACIJA FLEXITARIAN SOCIETY URUČILA POMOĆ KLINIČKIM CENTRIMA: Darivali krevete za intenzivnu negu
Foto: Espreso.co.rs

OVO BAŠ ZNAČI!

FONDACIJA FLEXITARIAN SOCIETY URUČILA POMOĆ KLINIČKIM CENTRIMA: Darivali krevete za intenzivnu negu

Fondacija se aktivno bavi humanitarnim aktivnostima u brojnim sferama

Objavljeno:

Fondacija Flexitarian society odlučila je da donira po jedan krevet za intenzivnu negu kliničkim centrima „Bežanijska kosa“ i „Zemun“. Ovim činom Fondacija želi da doprinese borbi protiv epidemije Covid-19.

Donaciju su u ime Fondacije uručuli Frano Lasić i Velisav Radoicic inzenjer tehnologije biljnih proizvoda, članovi Fondacije Flexitarian society, a ispred KBC "Bezanijska kosa" donaciju je primila docentkinja Dr Marija Zdravkovic a ispred KBC Zemun Dr Dragoš Stojanovic. Fondacija Flexitarian Societyje dobrovoljna, nedobitnanevladina organizacija koja od početka 2020. godine učestvuje u dobrotvornim akcijama značajnim za našu zajednicu.Ciljevi i aktivnosti Fondacije su u potpunosti usklađeni sa evropskim Zelenim dogovorom.

Bolnica, Donacija
foto: Espreso.co.rs

To podrazumeva podršku u zaštiti čovekove okoline, zdrav način ishrane, motivisanje ljudi na održive izbore u ishrani, bez odricanja od ličnog zadovoljstva, istovremeno stavljajući akcenat kako na zdravstveni tako i na ekološki aspekt.

Bolnica, Donacija
foto: Espreso.co.rs

Pored primarnog cilja koji se ogleda u borbi za zdrav život i okolinu.

Fondacija se aktivno bavi humanitarnim aktivnostima u brojnim sferama, sa idejom da se visoko pozicionira u krugu društveno odgovornih pojedinaca i organizacija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.