Šta može da rastereti Vaš dan?
Direktno jer nisu potrebni žiranti, depozit, ni učešće, a jednostavno jer se odobravaju bez troška obrade zahteva i sa nižom kamatnom stopom dok traju specijalni uslovi, sve do 24. decembra, Foto: Promo

NE OKLEVAJTE

Šta može da rastereti Vaš dan?

Svakome je potreban neko baš ovakav da ispunjava život vrlinama i iskustvima koja nas oblikuju i kroje u jedinstvene ličnosti

Objavljeno:

Živimo u prilično nepredvidivom svetu koji nam je pokazao da se stvari preko noći mogu promeniti i da se može desiti čak i scenario nekog holivudskog filma - baš nama i baš sada. U takvim situacijama, najvažnije je da imate podršku na koju uvek možete da računate, koja će sa vas skinuti ili bar sa vama podeliti teret koji život šalje.

To je ono rame koje je uvek tu da spremno dočeka vašu glavu koju more brige, to je ona ruka koja se pruži svaki put kada tonete da vas izvuče napolje, to je ono svetlo na kraju tunela koje dođe u pravi čas, tik pre nego što vas proguta pesimizam i postanete ogorčeni.

Nekada je rame prijatelj koji vas najbolje poznaje i zna kada je trenutak da izgovori prave reči. Nekada najsigurniju ruku pruža porodica kojoj je u DNK urezana potreba da svakog puta pomogne, pokaže podršku i ljubav. A svetlo na kraju tunela može biti partner, koji u svakoj vašoj pobedi vidi i svoju i koji razume da nije sve savršeno.

Direktna banka
foto: Promo

Svakome je potreban neko baš ovakav da ispunjava život vrlinama i iskustvima koja nas oblikuju i kroje u jedinstvene ličnosti. Ali, nekada je dovoljno da se samo jednostavno osećate rasterećeno. Da neko učini da se planovi lako realizuju i da baš zahvaljujući toj podršci svim važnim ljudima u svom životu pokažete koliko vam znače. Tu nema suvišnih reči, suvišnih dela – sve je direktno i jednostavno, baš kao gotovinski krediti Direktne Banke. Direktno jer nisu potrebni žiranti, depozit, ni učešće, a jednostavno jer se odobravaju bez troška obrade zahteva i sa nižom kamatnom stopom dok traju specijalni uslovi, sve do 24. decembra. Možete da birate između različitih rokova otplate, od 61 do 83 meseca, a ljubazni bankari će vam pomoći da pronađete rešenje koje najbolje odgovara vašim planovima.

Direktna banka
foto: Promo

Možete se prijaviti online i ostvariti iste specijalne uslove gotovinskih kredita Direktne Banke, što je olakšica u trenutnim uslovima, ali ujedno i ušteda dragocenog vremena. Sve informacije možete pronaći na sajtu www.direktnabanka.rs ili, ako vam je ipak tako lakše, u nekoj od ekspozitura.

Ne oklevajte da se na nekoga oslonite, to život, godine, mesece i dane čini lakšim i bogatijim, a direktna finansijska podrška baš onda kada vam je potrebna lako može učiniti da vam uz sunce, osmehe i porodicu svaki dan postane upadljivo rasterećeniji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.