ČETIRI OSOBE IZ KOLUBARSKOG OKRUGA PREMINULE OD KORONE! Evo koliko je trenutno ugroženo u VALJEVSKOJ BOLNICI!
Valjevo/ilustracija, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

užas

ČETIRI OSOBE IZ KOLUBARSKOG OKRUGA PREMINULE OD KORONE! Evo koliko je trenutno ugroženo u VALJEVSKOJ BOLNICI!

Na lečenju u valjevskoj bolnici nalazi se 140 osoba pozitivnih na korona virus

Objavljeno:

Još četiri osobe iz Kolubarskog okruga su preminule od posledica korona virusa, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. U poslednja 24 sata preminule su tri osobe iz Valjeva i jedna iz Ljiga.

Od početka epidemije korona virusa u Kolubarskom okrugu broj smrtnih slučajeva popeo se na 151, a od toga preminula je 91 osoba iz Valjeva.

Što se tiče novozaraženih, njihov broj u Kolubarskom okrugu je novih 147 slučajeva. Virus je laboratorijski potvrđen kod 104 osobe iz Valjeva, 12 iz Mionice, 11 iz Ljiga, po 10 iz Osečine i Uba, dok rezultati testova iz lajkovačkog Doma zdravlja još uvek nisu gotovi.

Na lečenju u valjevskoj bolnici nalazi se 140 osoba pozitivnih na korona virus.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, od početka pandemije u Kolubarskom okrugu je izlečeno 3601 osoba, dok se oko 5.700 osoba „vode“ kao neizlečeni.

Još jedan broj za naručivanje terapije

Valjevski Dom zdravlja je, izlazeći u susret zahtevima pacijenata u uslovima pandemije, uveo još jednu telefonsku liniju za produžetak terapije hroničnim bolesnicima. U pitanju je broj 064 8321 431, a već je u funkciji broj 064 8321 997. Terapije se na ove brojeve zakazuju od 7 do 13 sati, a pacijenti ih mogu preuzeti u apotekama u roku od 24 sata, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.