SNAŽAN GOVOR MUFTIJE NA ISPRAĆAJU DŽEJA: Bog je jedan kako god da se zvao!(FOTO/VIDEO)
Sahrana Džeja Ramadanovskog, Foto: Adria Media TV

TUGA

SNAŽAN GOVOR MUFTIJE NA ISPRAĆAJU DŽEJA: Bog je jedan kako god da se zvao!(FOTO/VIDEO)

Muftija Muhamed Jusufspahić je nakon sahrane održao govor na pevačevom grobu

Objavljeno:

Pevač Džej Ramadanovski sahranjen je u Aleji počasnih građana u Beogradu, gde se okupio veliki broj prijatelja, komšija, kolega i građana da mu odaju poslednju počast.

Džej je sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je bio islamske veroispovesti. Na sahrani je ispunjena i Džejeva velika želja - na grobu mu je zasviralo 50 violina.

Muftija Muhamed Jusufspahić je nakon sahrane održao govor na pevačevom grobu.

- Dragi Bože, molimo se da oprostiš grehe našem bratu Džeju Ramadanovskom. Molimo te sa našeg Dorćola primi našu molitvu. Bog je jedan kako god ga zvali. Došli smo svi zajedno da se pomolimo za dušu čoveka koji nam je ulepšao dane. Hvala svima u ime Islamske zajednice što ste pokazali duh Srbije i Dorćola. Ovo je tek početak jer Adem nije stvoren na zemlji nego u dženetu. To je naša kuća", rekao je miftija.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.