NESTOROVIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA! Rekao voditeljki usred programa uživo da je IZUZETNO NAVALILA!
Branimir Nestorović, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

NESTOROVIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA! Rekao voditeljki usred programa uživo da je IZUZETNO NAVALILA!

Govoreći o aktuelnoj situaciji sa koronavirusom, dr Nestorović je rekao da se postavlja pitanje ko zapravo treba da se vakciniše

Objavljeno:

Dr Branimir Nestorović gostovao je u Jutarnjem programu na TV Prva. Voditeljka Bojana Ristivojević je na početku razgovora prokomentarisala kako je doktor željno iščekivao penziju, ali da ga novinari i dalje zovu u različite emisije.

- Ti konkretno si bila izuzetno navalila - rekao je Nestorović uz široki osmeh, a verujemo da je ova neobična reakcija iznenadila gledaoce kraj malih ekrana. On je dodao da želi da smanji pojavljivanja u medijima, ali da mu to ne ide od ruke.

Govoreći o aktuelnoj situaciji sa koronavirusom, dr Nestorović je rekao da se postavlja pitanje ko zapravo treba da se vakciniše.

- Postavlja se pitanje ko da se vakciniše. Imunitet kod onih su preležali kovid je izuzetno dobar. 17 godina posle SARS-a imaju imunitet oni koji su ga preležali 2003. Druga stvar, kome vakcina? Ja nisam ubeđen da ćemo se tada vratiti u normalnost - istakao je doktor.

(Espreso.co.rs/TV Prva/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.