PRODAJEM GA, SVIH 10.000 EVRA DAJEM ZA MALOG OLIVERA: Nemanji zbog ove objave danas svi skidaju kapu (FOTO)
Oliver Pal Gajodi, Foto: Printscreen

SVAKA ČAST

PRODAJEM GA, SVIH 10.000 EVRA DAJEM ZA MALOG OLIVERA: Nemanji zbog ove objave danas svi skidaju kapu (FOTO)

Oliveru su neophodna sredstva za lečenje u inostranstvu, za genetsku terapiju, medikamente i medicinski potrošni materijal, fizikalne terapije, rehabilitacije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja

Objavljeno:

Oliver Pal Gajodi iz Bajmoka boluje od genetske mišićne atrofije i za njegovo lečenje je hitno potreban novac, kako bi otputovao u inostranstvo na lečenje.

Pored Anike i Minje, Oliver Pal Gajodi je treće dete u Srbiji koje boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 1, i za čije lečenje se novac skuplja putem SMS-a jer terapija košta 2,1 milion evra.Tačnije, toliko košta spasonosni lek Zolgensma, jedina nada ovim mališanima da se izleče od progresivne i smrtonosne bolesti.

Upravo, kako bi pomogao Oliveru javio se Nemanja Ugrešić, koji je naveo kako prodaje motor i da će sav novac biti uplaćen za lečenje.

Naime, kako je naveo ovaj čovek, on prodaje Hondu CX 500, a cena je 10.000 evra, tako da je ponuda još uvek otvorena.

foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Oliver je rođen kao zdrava beba. Nakon mesec dana, kada su ga odveli na prvu vakcinu, doktor je primetio da nešto nije u redu sa detetom – nije pomerao ni rukice ni nogice. Upućen je u Novi Sad u bolnicu.

Nakon mesec dana hospitalizacije i brojnih ispitivanja, uspostavljena je dijagnoza. Rečeno je da Oliver boluje od smrtonosne neuromišićne bolesti – Spinalna mišićna atrofija, tip 1.

Radi se o vrlo progresivnoj bolesti koja napada mišiće i brzo se gube osnovne životne funkcije kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje.

Sa dva ipo meseca je Oliver primio prvu terapiju. Nakon toga je bio jako slab i više vremena provodi u bolnici nego kod kuće. I sada se nalazi u bolnici, na respiratoru.

Oliveru su neophodna sredstva za lečenje u inostranstvu, za genetsku terapiju, medikamente i medicinski potrošni materijal, fizikalne terapije, rehabilitacije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

foto: Printscreen/Budi human

Na ovaj način možemo pomoći Oliveru:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 848 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human848 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732419-36

Uplatom na devizni račun: 160600000073285198 IBAN: RS35160600000073285198 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Pomozimo Oliveru!

Budimo humani!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.