KOVID JE OTELOTVORENJE ĐAVOLA, OVAKO SE SAHRANJUJU UMRLI OD KORONE: Dr Maserati NE PRESTAJE DA ŠOKIRA IZJAVAMA!
Dr Belojević o sahranama, Foto: TV PRVA / SCREENSHOT

ŠOKANTNO

KOVID JE OTELOTVORENJE ĐAVOLA, OVAKO SE SAHRANJUJU UMRLI OD KORONE: Dr Maserati NE PRESTAJE DA ŠOKIRA IZJAVAMA!

Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Goran Belojević kaže da kovid-19 spada u zarazne bolesti koje se prenose vazduhom, tako da je sahranjivanje potpuno isto kao sa variolom verom

Objavljeno:

Način na koji se sahranjuju preminuli od zaraznih bolesti, među kojima je i kovid-19, u Srbiji je propisan Pravilnikom o uslovima i načinu postupanja sa posmrtnim ostacima umrlog lica, u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Goran Belojević kaže da kovid-19 spada u zarazne bolesti koje se prenose vazduhom, tako da je sahranjivanje potpuno isto kao sa variolom verom.

"Pokojnik mora da ide u limeni kovčeg. Svi koji imaju dijagnozu U07.1 ili U07.2 moraju odmah, što pre bez mnogo nošenja leša da budu stavljeni u limeni kovčeg, posle toga mora da idu u drveni kovčeg", rekao je profesor Medicinskog fakulteta poznat pod nadimkom "doktor Maserati" u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

On objašnjava da je virus prisutan svuda na lešu.

"Virus je prisutan na površini kože, na lešu, prisutan je svuda. Oni koji mu prilaze moraju biti zaštićeni hermetički, oni koji rade sa tim lešom i koji ga smeštaju u taj kovčeg. Mora se raditi isto kao sa variolom verom".

Profesor je rekao da je sada "vreme smrti" i da se svi moramo prilagoditi određenim situacijama.

"Ovaj virus je otelotvorenje đavolja", zaključio je profesor Belojević.

Pogledajte video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.