Vrnjačka Banja u prestižnom francuskom časopisu Cote Sante
Vrnjačka Banja, Foto: YouTube/screenshot/ RTS Aktuelnosti)

VRNJAČKA BANJA - ODRŽIVI TURIZAM

Vrnjačka Banja u prestižnom francuskom časopisu Cote Sante

Brojni članci objavljeni u francuskim medijima

Objavljeno: 12:38h

Grupa predstavnika najeminentnijih medija iz Francuske, koji prate banjski, spa i velnes turizam, posetila je Vrnjačku Banju u okviru projekta "Promocija velnes i spa potencijala Srbije na francuskom tržištu", čiji je organizator Udruženje "Ja volim Francusku".

Prema rečima predsednika opštine Vrnjačka Banja Bobana Đurovića, cilj posete bio je da preko reportaža i izveštavanja u specijalizovanim francuskim magazinima i saradnje sa turističkim agencijama, u Vrnjačku Banju dolazi veći broj posetilaca iz zemalja Zapadne Evrope.

- Od francuskih novinara koji su oduševljeni kulturom, istorijom, velikim smeštajnim kapacitetima, brojnim velnes i spa centrima, ali i ponudom u oblasti zdravstvenog turizma, čuli smo da čuvena banja Viši u Francuskoj nudi iste uslove boravka kao i naša Vrnjačka Banja – istakao je Đurović.

Brojni članci objavljeni u francuskim medijima, a koji Vrnjačku Banju pozicioniraju visoko na lestvici izbora destinacije za prijatan odmor, rezultat su upravo ove posete, navodi se na sajtu Opštine.

Poslednji objavljen članak je osvanuo u eminentnom časopisu Cote Sante. Govori o prirodnim bogatstvima Vrnjačke Banje, smeštajnim kapacitetima, sa akcentom na hotel Fontana koji je bio domaćin novinarima, ali i obližnjem Goču i ostalim turističkim ponudama Banje.

Takođe, u okviru medijskog predstavljanja Vrnjačke Banje francuskoj javnosti, predstavnik produkcijske kuće GLMC Communication uradio je reportažu koja je distribuirana francuskoj televiziji i biće emitovana u okviru emisije Escapade / diffusion.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Vrnjačka Banja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.