SANDRA JE PRVA NAJAVILA SRBIJI DA STIŽE OPASAN VIRUS! Kada čujete njene reči 12. januara ove godine NAJEŽIĆETE SE!
Sandra Drinčić, Foto: Printscreen

PROGNOZA

SANDRA JE PRVA NAJAVILA SRBIJI DA STIŽE OPASAN VIRUS! Kada čujete njene reči 12. januara ove godine NAJEŽIĆETE SE!

Poenta je, kako je Drinčić uvek govori, da treba ukazati na neke stvari na vreme kako bi znali šta nam "stiže"

Objavljeno:

Zovemo ga koronavirus i borimo se sa njim već mesecima, kako bi zdravlje onih koje volimo, ali i sopstveno zadržali na željenom nivou. Cela planeta je u stagnaciji, koja kao da je povukla kočnicu i naterala nas da pazimo na svaki sledeći korak.

Stalno se poteže priča kada je i kako nastao ovaj virus, da li se i pre znalo za njega i kada je počelo, zapravo, o njemu da se govori.

Na Feng Shui seminaru, 12. januara 2020. godine dipl. Feng Shui & Space aclearing stručnjak i predavac i Soma health terapeut alternativne medicine Sandra Drinčić pričala je kako će izgledati situacija u svetu, a najavila je i virus koji stiže, "neko novo oboljenje".

Za takve "najave", postoje proračuni i smernice koje nisu ni astrologija ni numerologija, a od pamtiveka se dosta toga usklađivalo sa univerzumom. Po boji i obliku neba ljudi su znali šta će biti. Predveče kada je sunce jarko crveno, uvek se govorilo da će biti rata.

ŠTA JE TO ONA REKLA TOG 12 JANUARA?

- Kada postavimo aspekte vizuelnim prikazom, pogledajte gde je 'lopov' koje su to države - Severna Afrika. Pogledajte gde je bolest, Južna Afrika, STIŽE NEKI VIRUS, STIŽE NEKO NOVO OBOLJENJE, rekla je se ona, pa nastavila:

"-Gde je novac? Tramp pravi neka čuda u 2020. Rusija ima uspon, ne i novac - uspon, razvoj, napredak"

Konflikti - kraljica, kada su krenuli? Pre Nove Godine. Pogledajte Englesku, ona je sama, unutar nje u konfliktu - rekla je Drinčić.

Pomenula je i Kinu, u kojoj je rekla da su problemi.

Poenta je, kako je Drinčić uvek govori, da treba ukazati na neke stvari na vreme kako bi znali šta nam "stiže". Da li se čuvamo i na koji način. Da li da se aktiviramo i u kom aspektu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.