SJAJNA VEST SA JUGA SRBIJE: Ovde više NEMA ZARAŽENIH!
Vranje, Foto: Youtube/Printscreen

POBDEILI SU KORONU

SJAJNA VEST SA JUGA SRBIJE: Ovde više NEMA ZARAŽENIH!

- Od 11. novembra kad a je virus prvi put potvrđen kako kod korisnika tako i kod zaposlenih, testirani su svi korisnici i zaposleni, rađen je i kontrolni test, ukupan broj obolelih bio je 9 zaposlenih i 5 korisnika.

Objavljeno:

U Centru za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju situacija sa koronom se stabilizovala, tako da u ovom trenutku među korisnicima nema obolelih, potvrdila je za Večernje novosti Ivana Tasić direktorka ustanove.

- Od 11. novembra kada je virus prvi put potvrđen kako kod korisnika tako i kod zaposlenih, testirani su svi korisnici i zaposleni, rađen je i kontrolni test, ukupan broj obolelih bio je 9 zaposlenih i 5 korisnika. Korisnici koji su leceni u kovid bolnici, završili su lečenje, negativni su na kontrolnom testu i vraćeni u Prihvatiliste – kaže Ivana Tasić.

Što se zaposlenih tiče njih četvoro je završilo lečenje i vratili su se na posao, a ostalih petoro je na kućnom lecenju, jer imaju lakšu kliničku sliku. Na posao će se vratiti kada budu imali negativan test.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.