AKO STE KUPILI OVE PROZIVODE ODMAH IH VRATITE U PRODAVNICU! Izdato veliko upozorenje!
Prodavnica, Foto: Espreso.co.rs

OTKRIVAMO

AKO STE KUPILI OVE PROZIVODE ODMAH IH VRATITE U PRODAVNICU! Izdato veliko upozorenje!

Proizvod se povlači zbog povećane količine pesticida etilen oksida.

Objavljeno:

Ministarstvo poljoprivrede obaveštava o opozivu proizvoda: GRISSINI CROCCANTI AI CEREALI 250g - TRE MULINI (Grisini sa ražom, sojom, ekspandiranom tvrdom pšenicom, ekspandiranim semenom pirinča i susama), LOT brojevi: U 2741, U 2742, najbolje koristiti do 30. 9. 2021 .

Proizvod se povlači zbog povećane količine pesticida etilen oksida.

Nije u skladu sa Uredbom (EZ) br Uredba (EC) br. 396/2005 Evropskog parlamenta i Saveta od 23. februara 2005. o maksimalnim nivoima ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog porekla i o izmeni Direktive Saveta 91/414 / EEC i Uredbe 178/2002 o utvrđivanju opštih principa i uslova zakona o hrani, uspostavljanja Evropske agencije za bezbednost hrane i uspostavljanja postupaka u oblastima bezbednosti hrane.

Detaljnije informacije o opozivu proizvoda dostupne su na službenoj veb stranici subjekta u poslovanju s hranom https://vvv.eurospin.hr/obavijest-o-povlacenju-proizvoda-grissini-croccanti-ai-cereali-250g-tre-mulini/. Takođe je na službenoj veb stranici objavljeno obaveštenje o tome kako se proizvod može vratiti najbližoj filijali gde se može izvršiti povraćaj novca ili zamena za drugi proizvod bez predočenja fakture.

Informacije o proizvodu:

Proizvođač: Grissitalia S.R.L., Via Valle S Bartolomeo 37, Alessandria, Italija Proizvedeno za: EUROSPIN ITALIA S.p.A. - Via Campalto 3 / D, San Martino B.A. (VR), Italija Proizvod na hrvatsko tržište stavlja: ​​EUROSPIN Hrvatska d.o.o., Jelačićev trg 7, Rijeka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.