KON ZAGRMEO - ljutito se obratio kolega, SPOMENUO JE TEŠKE POSLEDICE!
Epidemiolog Predrag Kon, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

ODGOVORIO

KON ZAGRMEO - ljutito se obratio kolega, SPOMENUO JE TEŠKE POSLEDICE!

- Što se tiče moje lične odgovornosti nosim je nepokolebljivo i spreman sam da odgovaram na sva pitanja po završetku epidemije

Objavljeno:

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa obratio se kolegama iz udruženja građana "Ujedinjeni protiv kovida" i istakao da je vreme za preispitivanje odgovornosti je pred nama, ali i da oni snose ogromnu odgovornost u ovom trenutku i da se nada se da će je prihvatiti i nositi kada za to dođe vreme.

- Poštovane kolege iz "Udruženi protiv kovid", sva Vaša pitanja su korisna (čak i ona maliciozna) i smatram da treba da nastavite sa kritikom. Vreme za preispitivanje odgovornosti je pred nama. Svako dobro vam želim.

-Što se tiče moje lične odgovornosti nosim je nepokolebljivo i spreman sam da odgovaram na sva pitanja po završetku epidemije. Ovo što živimo je istorijska borba za čuvanje života stanovništva Srbije. Mnogi od vas su u toj borbi i ja ih sa poštovanjem slušam. Ima, nažalost, politikanstva i nekih kritika koje odbacujem. Treba razumeti da i vi nosite ogromnu odgovornost u ovom trenutku i nadam se da ste u potpunosti toga svesni, da ćete je prihvatiti i nositi kada dođe vreme preispitivanja - napisao je dr Kon na svom Fejsbuku.

foto: Printscreen Facebook

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.