ONA JE KRIVA ZA SVE! Dr Nestorović otkrio šta se krije iza ŠOKANTNOG VIDEA ismejavanja KRIZNOG ŠTABA!
Dr Nestorović otkrio pozadinu, Foto: TV Kurir

AU!

ONA JE KRIVA ZA SVE! Dr Nestorović otkrio šta se krije iza ŠOKANTNOG VIDEA ismejavanja KRIZNOG ŠTABA!

Na Fejsbuk profilu pulmologa i donedavnog člana kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv kovida 19 osvanuo skandalozni snimak na kojem se vidi foto-montaža prof. Tiodorovića kako vrti točak kojim se otvaraju usta dr Kona

Objavljeno:

Prof. Nestorović izjavio je da je sporni snimak na kojem ismeva Dr Predraga Kona i Dr Branislava Tiodorovića na njegovom Fejsbuk nalogu objavila njegova supruga.

Kako je rekao za Kurir, dozvolu za objavljivanje snimka svojoj supruzi dao je on lično.

Na Fejsbuk profilu pulmologa i donedavnog člana kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv kovida 19 osvanuo skandalozni snimak na kojem se vidi foto-montaža prof. Tiodorovića kako vrti točak kojim se otvaraju usta dr Kona, iznad čije glave se zatim pojavljuju oblačići na kojima su iscrtane mrtvačke glave, špricevi, za koje je javnost pretpostavila da su vakcine protiv korone, a zatim i novac. U jednom trenutku na snimku Kon kaže i: “Okreći, bre, to!”.

Veći deo javnosti deljenje ovog videa protumačio je kao nedvosmisleno podsmevanje prof. Nestorovića kolegama, ali i kao potencijalne optužbe da ovi epidemiolozi plaše narod virusom kako bi zaradili novac od vakcinacije ili lekova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.