DOKTOR JE 3 PUTA KRVNIČKI UDARIO MEDICINSKOG BRATA: Zna se šta se desilo PRE NEGO ŠTO MU JE SLOMIO NOS
Valjevo, Foto: Printscreen/Youtube

UŽAS

DOKTOR JE 3 PUTA KRVNIČKI UDARIO MEDICINSKOG BRATA: Zna se šta se desilo PRE NEGO ŠTO MU JE SLOMIO NOS

Lekar valjevskog Doma zdravlja N.S. (39) napao je medicinskog tehničara O.A. (37) i naneo mu teške povrede! Incident se dogodio ispred valjevskog Doma zdravlja, koji je pretvoren u Kovid ambulantu

Objavljeno:

Kako Informer saznaje, lekar je tehničaru zadao tri udarca u predelu glave i tom prilikom mu je polomio nos. Zvanično, povod za nesvakidašnji obračun između dvojice medicinskih radnika za sada nije poznat.

- Incident se dogodio ispred Doma zdravlja, kada je lekar tehničaru, koji je vođa tima za testiranje na korona virus u sklopu COVID ambulante Doma zdravlja, zadao više udaraca. Povređenom tehničaru je ukazana lekarska pomoć i konstatovano je da je zadobio teške telesne povrede.

Prema prvim informacijama, nakon verbalnog sukoba u Domu zdravlja, lekar je pozvao tehničara da izađe napolje i odmah ga je više puta udario pesnicom- navode naši izvori bliski istrazi.

Kako saznajemo, protiv lekara valjevskog Doma zdravlja biće podneta krivična prijava u redovnom postupku za nanošenje teške telesne povrede.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.