Pripadnici KOMUNALNE MILICIJE obilaze TRŽNE CENTRE: Uprkos ozbiljnoj epidemiološkoj situaciji GUŽVE SU ENORMNE
Kontrolisanje sprovođenja mera, Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Korona virus

Pripadnici KOMUNALNE MILICIJE obilaze TRŽNE CENTRE: Uprkos ozbiljnoj epidemiološkoj situaciji GUŽVE SU ENORMNE

Prema najnovijim merama Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa, radno vreme tržnih centara je ograničeno i mogu raditi do 18 sati

Objavljeno:

Pripadnici Komunalne milicije i Sanitarne inspekcije obilaze tržne centre, u kojima su uprkos epidemiološkoj situaciji, zabeležene ogromne gužve, i kontrolišu sprovođenje propisanih mera, rekli su danas popodne za Tanjug u Komunalnoj miliciji.

rečima vršioca dužnosti sekretara za poslove Komunalne milicije Ivana Divca, na terenu su četiri patrole te milicije sa inspektorima i jedna ekipa Sanitarne inspekcije.

U izjavi za Tanjug Divac navodi da je kontrola u tržnim centrima počela u 15 sati i napominje da se za nepoštovanje propisanih mera mogu kažnjavati uprava tržnog centra, vlasnici lokala, ali i sami posetioci.

Da su sanitarni inspektori na terenu i da se obavljaju pojačane kontrole poštovanja mera, potvrđuju i u Ministarstvu zdravlja.

Uprkos teškoj epidemiološkoj situaciji i merama za borbu protiv širenja korona virusa, u beogradskim tržnim centrima velike su gužve zbog akcije "Crni petak" tokom koje građani mogu da pazare robu sa velikim popustima.

Fotografije i snimci od danas pokazuju da građani ispred radnji građani čekaju u redovima, i, mada nose zaštitne maske, ne poštuju propisane mere o držanju rastojanja.

Prema najnovijim merama Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa, radno vreme tržnih centara je ograničeno i mogu raditi do 18 sati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.