OTAC MU JE UMRO I OSTAVIO MU KUĆU: U njoj je zatekao MAĆEHU I NJENU ĆERKU...
Šta vi mislite o ovome?, Foto: Profimedia

OSUDA ILI RAZUMEVANJE?

OTAC MU JE UMRO I OSTAVIO MU KUĆU: U njoj je zatekao MAĆEHU I NJENU ĆERKU...

Kako se vreme odvija, a tako i život, njegov otac je preminuo i njemu je ostavio kuću u kojoj je živeo sa svojom drugom ženom i ćerkom

Objavljeno:

Ispovest koja je podelila čitavu Srbiju, neke je zaprepastila dok je drugima bila sasvim normalna.

Naime, radi se o čoveku koji je podelio priču o braku, razvodu i nesreći koja je zatekla njegove roditelje, a ponajviše njegovu majku.

On navodi da su se njegovi roditelji razveli pre četrdeset godina, i da je njegova majka do kraja svog života bila nezadovoljna i nesrećna.

Povod za razvod nije bilo varanje, nego druga žena sa kojom je njegov otac želeo da se oženi.

Kako se vreme odvija, a tako i život, njegov otac je preminuo i njemu je ostavio kuću u kojoj je živeo sa svojom drugom ženom i ćerkom.

Ono što je naišlo na kritiku i osudu pojedinih članova društvenih mreža jeste to što je on nakon očeve sahrane otišao u tu kuću i rekao svojoj maćehi da ima svega 30 dana da se iseli iz iste.

Njegovu ispovest vam prenosimo u celosti, a vi ocenite šta vi mislite o celoj situaciji:

"Roditelji su se razveli pre četrdeset godina. U to vreme je to bila velika sramota, pogotovo u malom mestu. Mene su često zadirkivali, a razlog razvoda nisu bile očeve prevare, jer mu je to majka opraštala, već njegova odluka da se oženi drugom. Majka mi je umrla pre 10 godina, bila je nezadovoljna životom, a nije mogla to da promeni. Otac mi je umro pre 5 dana. Pošto je očeva kuća pripala meni, nakon sahrane sam otišao u tu kuću i njegovoj ženi rekao da ima 30 dana da se iseli. Ima i ćerku, pa neka ona brine za nju, a ne sin žene koju je unesrećila. Nije mi žao. "

foto: Printscreen/Ispovesti.com

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.