Direktor častio ženu trojkom sa Šavijom? Cena prava sitnica!
Foto: Printscreen/Instagram/natasa.savija

Puno košta!

Direktor častio ženu trojkom sa Šavijom? Cena prava sitnica!

Biznismen je čašćavao svakog meseca,
Objavljeno:

Dugogodišnji direktor jednog važnog javnog preduzeća, inače poznat po raskalašnom načinu života, mesecima je debelo plaćao starleti Nataši Šaviji za „trojku“, odnosno za povremeno druženje sa njim i njegovom suprugom, prenosi „Alo!“!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovaj partijski direktor je, prema tvrdnjama izvora ovog lista, atraktivnoj mladoj starleti, kako bi se povremeno pridružila njemu i njegovoj supruzi i dodatno im podgrejala strasti, plaćao stan u elitnom beogradskom naselju Belvil. Obezbedio joj je i luksuzni automobil, a svakog meseca čašćavao je sa po 5.000 evra!

- Za te njegove bahanalije znali su gotovo svi njegovi bliski prijatelji jer on to nije skrivao, faktički se i hvalio i pričao da je srećnik što ima „ženu širokih shvatanja“. Doduše, o ogromnoj svoti koju je davao starleti, učesnici brojnih rijaliti programa, nije toliko govorio, te detalje je prećutkivao. Njih troje sastajali su se uglavnom vikendom, i to najčešće u Belvilu, u stanu koji je on našao za starletu.

foto: Printscreen/ Instagram/ Nataša Šavija

- Te bahanalije su trajale, ali kada je izgubio funkciju džep mu je postajao sve plići, pa su se ta druženja, logično, proredila - otkriva naš izvor koji je odlično upoznat sa privatnim životom bivšeg funkcionera, dodajući da sve to traje i dan-danas.

Šavija: Živim u Belvilu, ali to nema veze s „trojkom“

Starleta Nataša Šavija komentariše saznanja lista i kaže da nisu tačna, ne poričući pritom da živi u Belvilu.

- O bože, kakva je to glupost! Ja čak i ne poznajem nijednog bivšeg direktora javnog preduzeća. Od njega i sličnih njemu i političara uopšte nikada nisam dobijala bilo kakve nepristojne ponude. Dobijala sam samo na Fejsu neke gluposti, ali to je potpuno nebitno. U Belvilu živim, ali taj stan nema veze ni sa kim i sama ga plaćam - rekla je Šavija.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.