NIKOLINI SU 3 BRATA UMRLA, A SADA JE I ONA BOLESNA: Roditelji nemaju novca, potreban joj je ovaj SIRUP! (FOTO)
Stolar Mile i Nikolina, Foto: Privatna arhiva

velika tragedija

NIKOLINI SU 3 BRATA UMRLA, A SADA JE I ONA BOLESNA: Roditelji nemaju novca, potreban joj je ovaj SIRUP! (FOTO)

Neka pobedi humanost!

Objavljeno:

Stolar Mile i za vreme pandemije koronavirusa pomaže onima koji ne mogu sami. Ovaj poznati srpski humanitarac, pokazao je koliko srce ima i kada je najteže.

Ovog puta uputio je apel na svojoj Fejsbuk stranici, a pomoć treba jedna devojčica koju život nije mazio.

foto: Printscreen Facebook / Stolar Mile

Njena tri brata su preminula, a ona je uspela da preživi. Nažalost, razbolela se, i doktori su joj povećali dozu leka.

Roditelji nisu dobro materijalno obezbeđeni, a njena borba traje jako dugo, i trajaće.

foto: Printscreen Facebook / Stolar Mile

- Za moju prijateljicu Nikolinu iz Bijeljine potreban sirup Keppra jer su joj doktori povećali dozu zbog učestalih napada, a roditelji nisu bas u mogućnosti sa malim primanjima da isprate sve. Ako je nekome ostalo ili ima viška ili na bilo koji način može da pomogne NEKA MI SE JAVI PORUKOM U INBOX STRANICE. Izvinjavam se njenim roditeljima ali moram napomenuti da bi oni koji ne znaju shvatili o čemu se radi. Nikolina je imala 3 brata koji su preminuli a ona je kao žensko dete mogla da preživi, ali se razbolela i sada je to već za nju duža borba. Hvala vam na razumevanju, napisao je stolar Mile na svom Fejsbuk profilu.

Apel ! Za moju prijateljicu Nikolinu iz Bijeljine potreban sirup Keppra jer su joj doktori povećali dozu zbog učestalih...

Posted by Stolar Mile on Понедељак, 02. новембар 2020.

Nakon što su pristigli određeni negativni komentari gde su se neki pitali zašto roditelji svom sada jedinom detetu ne skupe novac za sirup, Mile je rešio da bliže pojasni situaciju.

- Kada je neko žedan ne kaže se treba mu dati vode ili mi pijemo tu i tu vodu nego mu se da voda da ugasi žeđ. Kada se napije vode onda možemo da ga pitamo zašto do sada nije pio i šta je dovelo do toga. Tako i ovde...mi smo prešli na lek mi smo koristili ove preparate mi smo imali ovu dijetu...i udaljismo se od teme koja se prosto zove pomagajte hitno je. Kada pomognemo, ajde onda možemo o svemu, objasnio je Mile.

E ovako... Pustio sam vas da se raspišete u prethodnom postu o sirupu,leku,melemima,svetim mestima,refundaciji troškova...

Posted by Stolar Mile on Петак, 06. новембар 2020.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.