NAJSMEŠNIJI VIRUS ME JE RAZNEO, POSLE 14 DANA MOGU DUBOKO DA UDAHNEM: Branislava otkrila kroz koji PAKAO je prošla
Koronavirus, ilustracija, Foto: Printscreen, Profimedia

velike muke s koronom

NAJSMEŠNIJI VIRUS ME JE RAZNEO, POSLE 14 DANA MOGU DUBOKO DA UDAHNEM: Branislava otkrila kroz koji PAKAO je prošla

-Tri dana sam bila loše, pa tri dana bolje i onda se vratilo.. Nadam se da je sada kraj, napisla je iskreno Branislava Dedić

Objavljeno:

Branislava Dedić je na Tviter nalogu rešila da podeli svoju priču i borbu koja i dalje traje, a vodi je protiv koronavirusa.

Kako je istakla, imala je potrebu da javno objavi kroz šta prolazi zbog ljudi koji i pored svega ne veruju u postojanje ovog virusa.

Ona sada već 14 dan po redu ima koronu koji neki i dalje nazivaju "najsmešnijim virusom", a tek danas može duboko da udahne.

Branislava je takođe kao i mnogi, izgubila sva čula, pa je zaboravila ukus kafe koju tek sada može da oseti. Takođe, navela je, stanje se menja iz dana u dan, ali je strah prisutan i sada.

- 14. dan od kako imam ovaj najsmešniji virus a tek danas mogu duboko da dišem. I evo osetim ukus kafe. Tri dana sam bila loše, pa tri dana bolje i onda se vratilo.. Nadam se da je sada kraj, napisla je iskreno Branislava Dedić.

Dodala je kako je cela njena porodica "zaradila" virus.

Nakon njene iskrene priče, javili su se i drugi koji su istakli kako su i sami imali koronu i kako ju je danas jako teško izbeći.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.