VESIĆ U PONEDELJAK U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ovo je razlog odlaska!
Goran Vesić, Foto: Printscreen/youtube

Kosovo i metohija

VESIĆ U PONEDELJAK U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ovo je razlog odlaska!

Potom će predstavnici Beograda obići Radio Kosovsku Mitrovicu koji obeležava godišnjicu svog postojanja, kao i radove na izgradnji druge stambene zgrade koju finansira Grad Beograd

Objavljeno:

Delegacija Beograda, predvođena zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem, posetiće u ponedeljak, 23. novembra, Kosovsku Mitrovicu, a planom programa previđeno je i potpisivanje Povelje o bratimljenju između Beograda i opštine Kosovska Mitrovica.

Kako je najavljeno, poseta će početi polaganjem venaca palim borcima na Partizanskom brdu - brdu Kukavica, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Dimitrija, nakon čega sledi obilazak radova na izgradnji parka i igrališta u ulici Kralja Petra Prvog.

Potom će predstavnici Beograda obići Radio Kosovsku Mitrovicu koji obeležava godišnjicu svog postojanja, kao i radove na izgradnji druge stambene zgrade koju finansira Grad Beograd.

Nakon toga, u svečanoj sali Mitrovačkog dvora, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić uručiće Vesiću Povelju počasnog građanina te opštine.

U Mitrovačkom dvoru biće potpisana Povelja o bratimljenju Grada Beograda i Opštine Kosovska Mitrovica i dodeljene zahvalnice zaslužnim institucijama i pojedincima.

Pored zamenika gradonačelnika, Kosovsku Mitrovicu će posetiti direktor JKP Zelenilo Beograd Slobodan Stanojević i direktor JKP Gradska čistoća Marko Popadić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.