MASKU NIGDE NE NOSIM JER MI INTELIGENCIJA NE DOZVOLJAVA: Svi POSPRDNO šeruju poruku ovog Srbina!
Svi šeruju poruku ovog Srbina, Foto: Printscreen/Twitter

NIJE MU PRVI PUT

MASKU NIGDE NE NOSIM JER MI INTELIGENCIJA NE DOZVOLJAVA: Svi POSPRDNO šeruju poruku ovog Srbina!

Iako je mesecima neosnovana i naučno neutemeljena tema na društvenim mrežama da "korona virus ne postoji", da "maske štete", uz teorije zavera stvara se negativna atmosfera koja dovodi do još većih problema i pogoršanja situacije

Objavljeno:

Broj zaraženih korona virusom u Srbiji dostiže rekordne brojeve u trećem talasu. Zdravstveni sistemi daju sve od sebe da pacijenti dobiju potrebnu negu i da se u težim oblicima infekcije kovida-19 izbegnu fatalni ishodi.

Iako je mesecima neosnovana i naučno neutemeljena tema na društvenim mrežama da "korona virus ne postoji", da "maske štete", uz teorije zavera stvara se negativna atmosfera koja dovodi do još većih problema i pogoršanja situacije.

Tviter korisnik Srđan Babović objavio je fotografiju sa šajkačom na glavi u gradskom prevozu uz komentar da ,,masku ne nosi nigde jer mu inteligencija ne dozvoljava''.

Ovo nije prvi put da Babović deli ovakve fotografije, a neke reakcije na objavu su bile dosta burne, neke su bile cinične, a pojedinci su mu slali poruke podrške.

Nosite li vi masku u gradskom prevozu?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.