SITUACIJA PO BOLNICAMA JE ALARMANTNA, SLOBODNIH KREVETA JE SVE MANJE: Lončar se sastao sa direktorima kovid bolnica
Lončar se sastao sa direktorima kovid bolnica, Foto: Printscreen/Kurir TV

VAŽNO

SITUACIJA PO BOLNICAMA JE ALARMANTNA, SLOBODNIH KREVETA JE SVE MANJE: Lončar se sastao sa direktorima kovid bolnica

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je 16. novembra do 15 časova zabeleženo još 2.813 novih slučajeva zaraze koronom

Objavljeno:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar sastao se danas sa direktorima kovid bolnica. Situacija po bolnicama je alarmantna, slobodnih kreveta je sve manje, a broj zaraženih raste.

"Epidemija u Srbiji nije pod kontrolom, ne, sve vreme na neki način imamo pod kontrolom situaciju, ali uz ogromno angažovanje, i još uvek beležimo porast. Danas očekujem da će najverovatnije biti maksimalan broj do sada, tako da ne možemo da kažemo da se stabilizovalo", rekao je dr Kon i izrazio bojazan da će biti preko 4.000 novozaraženih.

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je 16. novembra do 15 časova zabeleženo još 2.813 novih slučajeva zaraze koronom.

Nažalost, preminula je 21 osoba. Broj pacijenata na respiratorima je 161. U poslednja 24 sata testirano je 11.493 ljudi. Beograd je i dalje ubedljivo najveće žarište virusa korona u Srbiji. Od ukupnog broja zaraženih u Srbiji u Beogradu je 906.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.