HITNO HOSPITALIZOVAN GRADONAČELNIK SRPSKOG GRADA: Ovo je upravo objavljeno
Testiranje na koronavirus, Foto: Printscreen Youtube

dobro je

HITNO HOSPITALIZOVAN GRADONAČELNIK SRPSKOG GRADA: Ovo je upravo objavljeno

Dodao je da je pre nekoliko dana bio negativan na testiranju na kovid

Objavljeno:

Gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi saopštio je da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno i da je hospitalizovan u bolnici u Nišu, iako je pre nekoliko dana uradio test na korona virus koji je bio negativan.

- Poštovani građani opštine Preševo, imam moralnu obavezu da vas obavestim da sam u ozbiljnom zdravstvenom stanju i trenutno me leči medicinski tim u niškoj bolnici - objavio je Arifi na Fejsbuku.

Dodao je da je pre nekoliko dana bio negativan na testiranju na kovid.

- U međuvremenu moje zdravstveno stanje se pogoršalo i bio sam prinuđen da budem hospitalizovan - dodao je u objavi Arifi.

Ministarka spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija Meljiza Haradinaj Stubla ponudila je Arifiju mogućnost da se leči na teritoriji KiM.

„Kratko sam razgovarala sa gradonačelnikom Preševa, mojim sunarodnikom i prijateljem Šćiprimom Arifijem. Poželela sam mu brz oporavak, u nadi da će dobiti odgovarajuću zdravstvenu zaštitu u Srbiji. Uverila sam ga da u svakom trenutku ima otvorena vrata za bezbedno lečenje i na Kosovu“, napisala je Haradinaj Stubla na Tviteru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.