ODGOVORIO ĐILASU: Policija radi svoj posao i to je dobra vest za građane Srbije, ali loša za kriminalce i tajkune
Foto: Espreso.co.rs

OŠTRO

ODGOVORIO ĐILASU: Policija radi svoj posao i to je dobra vest za građane Srbije, ali loša za kriminalce i tajkune

Vulin je u pisanoj izjavi naveo da bi Đilas hteo da policija hapsi njegov komšiluk kada mu dobace da je lopov

Objavljeno: 20:19h

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je večeras da svako u ratu sa mafijom bira na čijoj je strani, a da je Dragan Đilas odavno izabrao.

On povodom kritika Đilasa na rad policije navodi da nije čudno što se Đilas "oglasio upravo napadom na policiju" i poručio da borba sa mafijom traje.

Vulin je u pisanoj izjavi naveo da bi Đilas hteo da policija hapsi njegov komšiluk kada mu dobace da je lopov, ali bi i da odlikuje svakog ko napadne policiju ispred Skupštine ili bar vikne neku uvredu Vučiću i njegovoj deci.

"Policija radi svoj posao i to je dobra vest za građane Srbije, ali je loša vest za kriminalce i tajkune", istakao je Vulin.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da navodi iz izveštaja zaštitnika građana kako MUP nije reagovao na prijave građana da im je, okupljanjem na krovovima zgrada, bila ugrožena bezbednost tokom vanredog stanja, potvrđuju da policija nije reagovala na, kako kaže, linč kojem su on i njegova porodica bili izloženi od 29. aprila do 4. maja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.