TARABIĆI PREDVIDELI KO POBEĐUJE NA IZBORIMA U SAD: Tajna se sve vreme krila u buretu!
Džo Bajden i Donald Tramp, Foto: Profimedia

ODLUKA U BURETU

TARABIĆI PREDVIDELI KO POBEĐUJE NA IZBORIMA U SAD: Tajna se sve vreme krila u buretu!

Кremna se proslavila mnogim proročanstvima, kao što su propast dinastije Obrenovića, dolazak "crvenog cara" Josipa Broza Tita, kraj komunizma...

Objavljeno:

Oduvek su Кremanci proricali budućnost i to ne samo Srbije - već i sveta.

Tako već nekoliko dana tvrde, uprkos tome što mnogi Srbi navijaju za Donalda Trampa, da će izbore u Americi dobiti Džo Bajden!

Dragan Pjević, koji u čuvenom selu Mitra Tarabića i dalje neguje kuću posvećenu velikim prorocima, kaže da je već pre mesec dana znao da će Tramp izgubiti izbore.

- Odluka je u buretu, a u buretu nije Trampova slika već Bajdenova. Kremansko nebo nikad nije grešilo. Bajden je bez sumnje novi predsednik Amerike i pobediće Trampa. Prošle godine sam kazao da će onaj ko se bude bar malo oslonio na Кremnu dugo vladati. Tramp to nije učinio ni malo, ignorisao je naša pisma i podcenio je otvoreno nebo nad Tarom. Može nekom da bude žao ili ne, ali mi smo ubeđeni, Tramp više neće biti predsednik Amerike - tvrdi Pjević.

Inače, Кremna se proslavila mnogim proročanstvima, kao što su propast dinastije Obrenovića, dolazak "crvenog cara" Josipa Broza Tita, kraj komunizma...

- Slao sam pisma Trampu i njegovoj supruzi dva puta, ambasadorima (Kajlu) Skotu i (Entoniju) Godfriju. Svi su nas ignorisali. Znao sam da će ovako da prođu - kazao je čuvar Кremanskog ognjišta.

Pjević kaže da je Кremna učinila da na vlast dođu Tomislav Nikolić, Boris Tadić i Vojislav Кoštunica, ali niko se Кremni nije odužio.

I svi su otišli u istoriju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Glas Zapadne Srbije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.