SRAMAN OGLAS KRUŽI SRPSKIM INTERNETOM: Bezobrazni poslodavac dao uslove kao da je ROBOVLASNIK (FOTO)
"Pa da, odmag sledeći njihov oglas za Menadžera prodaje (puno radno vreme) je 31.000. Juče pisao o tome., Foto: Twitter, Printscreen

STRAŠNO

SRAMAN OGLAS KRUŽI SRPSKIM INTERNETOM: Bezobrazni poslodavac dao uslove kao da je ROBOVLASNIK (FOTO)

A nema frke, i za ovih 15 hiljada će da vas jašu 8 sati dnevno telefonom", stoji u jednom od komentara na objavljeni oglas

Objavljeno:

Na internetu se pojavio oglas za posao asistenta u marketingu u kojem piše da mesečna plata iznosi svega 15.000 dinara! Prvo je u oglasu navedeno da ta plata podrazumeva da radnik radi puno radno vreme pod ugovorom, pa je nakon nekog vremena ovo izmenjeno i napisano je da je posao honoraran i podrazumeva klizno radno vreme.

Čak i da se radi o nenamernoj greški, nešto više od 100 evra nije dovoljna nadoknada za čoveka koji vam je od pomoći i poniženje je čak i za početnika. Naročito kada uzmemo u obzir da poslodavac koji radi u sferi marketinga ima sasvim dovoljno novca da mladom budućem kolegi da bar nešto veću sumu.

"Pa da, odmag sledeći njihov oglas za Menadžera prodaje (puno radno vreme) je 31.000. Juče pisao o tome. A nema frke, i za ovih 15 hiljada će da vas jašu 8 sati dnevno telefonom", stoji u jednom od komentara na objavljeni oglas.

foto: Twitter, Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.