BAHATI MOMAK SLUPAO ZLATNI PORŠE NA NBG-U: Niko ne zna čime se bavi, a Instagram pršti od skupih fotki!
Zlatni "porše panamera", koji je juče slupan u Beogradu, vozi momak po imenu Nikola Keljanović, Foto: Instagram/nerad_tips

šok

BAHATI MOMAK SLUPAO ZLATNI PORŠE NA NBG-U: Niko ne zna čime se bavi, a Instagram pršti od skupih fotki!

Ovaj mlad i očigledno vrlo bahat momak, sve svoje ispade beleži na društvenim mrežama promovišući bahatost, rasipništvo, poroke, i generlano negativne vrednosti hiljdama svojim pratilaca koji su mahom maloletni

Objavljeno:

Zlatni "porše panamera", koji je juče slupan u Beogradu, vozi momak po imenu Nikola Keljanović, koji se na Instagramu često hvali skupocenim automobilima i novcem.

Ovaj mlad i očigledno vrlo bahat momak, sve svoje ispade beleži na društvenim mrežama promovišući bahatost, rasipništvo, poroke, i generlano negativne vrednosti hiljdama svojim pratilaca koji su mahom maloletni.

Bice bolje! ??

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips) on

Nakon udesa, ovaj istetovirani momak ironično je poručio "Ubiće me ćale", a onda je snimio svog razlupanog "poršea" uz komentar "Biće bolje".

Reč je, zapravo, o momku koji se zove Nikola Keljanović, a na Instagramu se predstavlja kao "Nerad tips", odnosno, pokazuje kako luksuzno živi, a ne radi NIŠTA.

Na ovoj društvenoj mreži ga prati više od 134.000 ljudi, a iako lice na skoro svim fotografijama krije, može se videti kako izgleda jer je gostovao u domaćoj YouTube emisiji "Balkan Info" gde je pričao o svom rasipničkom životu.

Nikola tu za sebe kaže da je "najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima", a kada je reč o njegovom stilu života na koji je ponosan - žurke, žene, dobra kola, kaže da "predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti".

Sta je ovo Neradnici? ?

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips) on

Jednom prilikom rekao je da "ne zna šta će sa sobom, da mu dan prolazi u dosadi, te da mu je život, bukvalno, nerad".

"Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja 'završiću fakultet, biću obrazovan'. Koga boli uvo?! (smeh) Realno, samo lova, kola i tako dalje", ispričao je Keljanović pre nekoliko meseci za "Balkan Info".

Stil života planira da promeni kad ostari, a kad izlazi ima običaj da se bahati i da naruči nekoliko boca šampanjca, pa da ih prospe čim ih otvori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.