NASILNIČKA VOŽNJA U CENTRU KRUŠEVCA: Vozio niz pešačku stazu, a onda krenuo NIZ STEPENICE!
Centar Kruševca, u blizini glavne autobuske stanice, Foto: Printscreen/Facebook

SAOBRAĆAJNI INCIDENT

NASILNIČKA VOŽNJA U CENTRU KRUŠEVCA: Vozio niz pešačku stazu, a onda krenuo NIZ STEPENICE!

Policija je zbog nasilničke vožnje privela i zadržala muškarca sa inicijalima D. M. starog 44 godine iz okoline Kruševca

Objavljeno:

Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se danas u Kruševcu u blizini glavne autobuske stanice, tik pored Doma zdravlja nešto posle 16 časova.

Kako je za Televiziju Kruševac potvrđeno, vozač putničkog automobila jagodinskih tablica nasilnički se ponašao u saobraćaju, tako što je vozio niz pešačku stazu, pored stepenica na raskrsnici Brijanove i Jug Bodanove ulice.

Samo pravovremenom akcijom kruševačke saobraćajne policije, sprečena je možda saobraćajna nezgoda sa nepredvidivim posledicama, objavila je Televizija Kruševac i prikazala dve slike.

Nasilničko ponašanje u saobraćaju vozača sa 2,68 promila alkohola u krvi u Kruševcu https://www.rtk.rs/116723/nasilnicko-ponasanje-u-saobracaju-vozaca-sa-28-promila-alkohola-u-krvi-u-krusevcu/

Posted by RTK on Петак, 30. октобар 2020.

Policija je zbog nasilničke vožnje privela i zadržala muškarca sa inicijalima D. M. starog 44 godine iz okoline Kruševca. Prilikom intervencije policije, utvrđeno je da je ovaj vozač imao čak 2,68 promila alkohola u organizmu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / RTK)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.