NE SMETA MI ŠTO ME ZOVU MASERATI: Dr Belojević ponovo ostavio BEZ TEKSTA, a dao je i JEDNO JAVNO OBEĆANJE!
Ponovo ostavlja bez teksta, Foto: TV PRVA / SCREENSHOT

KO NE BI VOLEO DA IMA TAJ AUTO?

NE SMETA MI ŠTO ME ZOVU MASERATI: Dr Belojević ponovo ostavio BEZ TEKSTA, a dao je i JEDNO JAVNO OBEĆANJE!

Dodao je i da jedan probiotik uzima dnevno, dok vitamin C i cink ne moraju da se koriste

Objavljeno:

Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Goran Belojević prosto ne može da gostuje na televiziji, a da se ne pomene njegov "maserati". Podsetimo, ovaj lekar je javnosti poznat pod nadimkom Doktor Maserati, jer je, svojevremeno, objašnjavajući kako je svaki kontakt sa ljudima rizičan zbog prenošenja korone, pomenuo ovaj svoj auto .

Jutros je opet gostovao u jutarnjem programu, ovog puta Televizije Prva, i na pitanje voditeljke da li mu smeta što ga u medijima nazivaju "dr Maserati", odgovorio:

- Ne smeta mi što me zovu Maserati, ko ne bi voleo da ima "maserati", taj auto je vrh automobilske industrije – rekao je.

Dr Belojević je izneo i svoju kontroverznu teoriju o probioticima kao preventivi od korona virusa, koju lekari ne potvrđuju. Doktor je toliko siguran u svoju teoriju o probioticima da je čak dao i javno obećanje:

- Ne smem da se razbolim, to obećavam javno, ako se razbolim od kovida, više jednu jedinu reč o kovidu neću prozboriti. Preventivac ne sme da se razboli od bolesti koju sprečava jer onda to što govori ne pije vodu – rekao je on.

Dodao je i da jedan probiotik uzima dnevno, dok vitamin C i cink ne moraju da se koriste.

- Oni ne deluju na virus, probiotik deluje – naveo je.

Govorio je i o razlici između maske i vizira, te objasnio zašto sada nosi vizir.

- Prednost vizira u odnosu na masku je ta što štiti oči, a oči su isto ulazna vrata za virus. Maska ne štiti oči, kod vizira nema kontakta sa kožom, ne dolazi do direktne kontaminacije, vizir se ne baca , a maska se baca – istakao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.