OVAJ ČOVEK NAM JE ISPUNIO SRCA! Pored VRHUNSKE hrane "Tajni začin" ima sad i OVO u ponudi (FOTO)
Ovo je bio raspored gosotvanja do marta 2020. godine., Foto: Filip Plavčić

Dirljivo

OVAJ ČOVEK NAM JE ISPUNIO SRCA! Pored VRHUNSKE hrane "Tajni začin" ima sad i OVO u ponudi (FOTO)

"Gosti, uključujući mene lično, su bili oduševljeni pričama", dodao je vlasnik lokala

Objavljeno:

Dragan Đurić, osnivač restorana "Tajni Začin", koji se nalazi u ulici Gavrila Principa 43 preko puta Ekonomskog fakulteta, ponovo je u centru pažnje na društvenim mrežama.

Naime, on nudi svima koji nemaju novac za hranu, da dođu kod njega i jedu besplatno.

Podsetimo se njegovih reči: "Ako je ovo postala glavna atrakcija, onda smo se zamračili kao narod." Tom izjavom naterao je mnoge na razmišljanje.

Iskoristili smo tu priliku i ponovo smo posetili čoveka koji je postao novi simbol ljudskosti. Rekao nam je na samom početku razgovora, da njegova namera nikad nije bila da se restoran reklamira i da nije hteo medije i društvene mreže da iskoristi za promociju njegovog lokala, već je hteo da bude primer drugima.

"Jednostavno sam mislio da će drugi da prate moj primer", rekao je Dragan.

Takođe smo danas i saznali da lokal ima više u ponudi nego što ste možda znali. Naime Dragan nam je otkrio da je 2016 započeo program "Večeri Tajnog Začina", koji se održava u galeriji restorana i gde gostuju razne ličnosti da bi podelili priče i interesantne činjenice sa zainteresovanom publikom.

"Gosti, uključujući mene lično, su bili oduševljeni pričama", dodao je vlasnik lokala.

1 / 8 Foto: Printscreen

Pored ovih gostovanja, možete i onlajn da posetite portal tajnizacin.com, koji je skoro pokrenuo uz stručnu pomoć njegovog zeta koji je programer po zanimanju i njegove ćerke, koja se bavi digitalnim dizajnom.

foto: Printscreen

"Mnogi ovo nisu znali, ali "Tajni Začin" u figurativnom smislu, tumačimo kao ljubav, zato restoran i nosi to ime", objasnio je Dragan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.