KOLIKO KOŠTA MLADI ŽIVOT? Stefan (22) ima MESEC DANA da skupi novac za lečenje, odlaganje bi značilo GUBITAK ŽIVOTA
Stefan Subotić, Foto: Printscreen/facebook

stefan subotić

KOLIKO KOŠTA MLADI ŽIVOT? Stefan (22) ima MESEC DANA da skupi novac za lečenje, odlaganje bi značilo GUBITAK ŽIVOTA

Ne znam šta je bolnije, da li bolovi i muke od bolesti ili strah od ishoda! Želim da ozdravim!

Objavljeno:

Stefan Subotić iz Stare Pazove ima 22 godine, a od svoje 18-te se bori protiv opasne bolesti, limfoblastne leukemije. U pismu koje je poslao našoj redakciji napisao je da je situacija hitna i da moramo odmah da reagujemo.

Pismo kojem se Stefan obratio svim dobrim ljudima za pomoć vam prenosimo u celosti.

- Dragi i dobri ljudi, imam 22 godine i umesto da živim život, već četiri duge godine se borim sa akutnom limfoblastnom leukemijom. Lečim se u Nemačkoj (jer u Srbiji za mene nema leka) i to vašim porukama i donacijama. Bolest je veoma uporna i vraća se. Poslednja terapija koju sam primao je uspela da ubije dve od tri teške mutacije raka. Ostala je jos jedna koju mi upravo leče u Flensburgu u bolnici. Čim uđem u remisiju, odmah mi se mora raditi nova transplantacija koštane srži. Nema odlaganja, jer bi to značilo gubitak života. Ako ne budem imao 163.000 evra, vratiće me kući u Srbiju... znate svi šta bi to značilo - rekao je Stefan.

Stefan je dodao još koliko je teško skupiti toliki novac, kao i da je rok samo mesec dana.

- Lek postoji, treba samo novac! Neka mi neko kaže kako da dođem do tolikog novca? Molim vas za pomoć! Koliko li samo košta mladi život? Zaista bolno! Ne znam šta je bolnije, da li bolovi i muke od bolesti ili strah od ishoda! Želim da ozdravim! Gde i kako da moja porodica prikupi toliki novac u ova teška vremena bede i nemanja? Neka nas neko bar posavetuje. Pomozite na bilo koji način - dodaje Subotić.

Krajem 2018. godine Stefan se javio sa dobrim vestima, rekao je da je pobedio bolest, međutim sada mu je opet potrebna pomoć.

Stefanu možete da pomognete slanjem SMS poruke 360 na 3030.

A uplate se mogu izvršiti na dinarski račun: 160-483612-69 Devizni:00-540-0002304.6 IBAN broj:RS35160005400002304623 SWIFT/BIC:DBDBRSBG

foto: Printskrin

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.