DOKTOR NESTOROVIĆ DOKAZAO DA JE U PRAVU ZA MASKE: Možda sam POMAHNITAO, ali ovo kaže najveći svetski STRUČNJAK!
Ovo je od eksperta za respiratorne bolesti, Foto: Printscreen Youtube

koronavirus

DOKTOR NESTOROVIĆ DOKAZAO DA JE U PRAVU ZA MASKE: Možda sam POMAHNITAO, ali ovo kaže najveći svetski STRUČNJAK!

Bio je čak i na meti nekih medija koji su osudili njegov potez

Objavljeno:

Doktor Branimir Nestorović ne želi da odustane od javnog iznošenja svojih stavova uprkos tome što ga mnogi napadaju, pa čak nazivaju i "pomahnitalim"!

Nakon što je na fejsbuku podelio tekst u kom se može pročitati da maske nisu toliko delotvorna zaštita od koronavirusa koliko se priča i da se Amerikanci uprkos tome što redovno nose maske ipak zaražavaju, on je izazvao veliku buru u javnosti.

Bio je čak i na meti nekih medija koji su osudili njegov potez, a sada je dr Nestorović objavio još jedan naučni tekst na temu nošenja maski tokom epidemije, pa se čini da on ne namerava da promeni svoj stav, a čak je odgovorio i onima koji ga kritikuju:

- Kako neko reče "pomahnitali" dr Nestorović ne nudi naučne studije o efikasnosti maski. Ovo je od eksperta za respiratorne bolesti, naslov je dovoljan "maske za sve za covid 19 nemaju solidnu naučnu osnovu" - napisao je on.

Inače, poznato je da je dr Nestorović samoinicijativno napustio Krizni štab, zbog, kako je objasnio, činjenice da mu je dosadilo da bude "crna ovca".

Njegove tvrdnje u suprotnosti su sa zvaničnim preporukama, pa je očekivano da postoji deo javnosti koji osuđuje ovakve njegove istupe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.