ČISTI KEJ, A ONDA SAMO KRKNE ĐUBRE U REKU: Sramno, ovo se desilo u srpskom gradu, ZBOG OVOGA JE PRESTRAŠNO (VIDEO)
Novi Pazar, sramna scena, Foto: Printscreen

STRAŠNO!

ČISTI KEJ, A ONDA SAMO KRKNE ĐUBRE U REKU: Sramno, ovo se desilo u srpskom gradu, ZBOG OVOGA JE PRESTRAŠNO (VIDEO)

Mesto na kojem je snimljen video se nalazi nedaleko od centra grada

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se video snimak u kojem radnik, za sada nepoznatog poslodavca iz Novog Pazara, čisti korito reke Raške tako što smeće sa keja metlom odguruje u samu reku Rašku.

U opisu snimka navodi se da se radi o radniku JKP Čistoća iz Novog Pazara, ali je ta informacija demantovana iz uprave ovog preduzeća. Oni su za Nova.rs naglasili da njihovi radnici imaju vidno obeležene uniforme sa velikim logom preduzeća na leđima, ali i na prednjoj strani radnog odela.

Iz uprave JKP Čistoća, prema pisanju pojedinih medija, nisu hteli dalje da komentrišu video snimak koji se deli i na drugim društvenim mrežama.

Mesto na kojem je snimljen video se nalazi nedaleko od centra grada, odmah pored čuvene novopazarske pijace, a neretko se na ovoj lokaciji nalazi i buvljak, u narodu poznat kao “ruski pijac”, posle kojeg obično ostane veliki broj paketa i sličnog otpada, kao i što se vidi na pomenutom snimku, piše portal Sandžak live.

Neki od ljudi koji su komentarisali ovu objavu su zajednicu podsetili da ovo nije prvi ovakav slučaj i naveli da se sličan događaj desio pre par godina, kada su ogromne poplave zahvatile Novi Pazar, pa su radnici Čistoće umesto da smeće iz reke prebace u kamion, vraćali nazad u reku kako bi spasili most kojem je pretila opasnost od urušavanja, nakon gomilanja smeća koje je na njega nanela reka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.