UKAZAO SE MISTIČNI ZNAK NAD PLANINOM RTANJ: Ovo predskazanje znači samo JEDNO (FOTO)
Ukazao se mistični znak, Foto: Printscreen/Youtube/Svet tajni

čudno

UKAZAO SE MISTIČNI ZNAK NAD PLANINOM RTANJ: Ovo predskazanje znači samo JEDNO (FOTO)

U narodu se planini Rtanj pridaju mistična svojstva u uverenju da će oni koji se tu zateknu u trenutku smaka sveta biti jedini koji će preživeti Armagedon

Objavljeno:

Na društvenim mrežama u Srbiji korisnici dele fotografiju fenomena koji se ukazao na nebu iznad "rtanjske piramide" odnosno Rtnja najmističnije planine u Srbiji za koju mnogi veruju da u sebi krije pravu piramidu, stariju od egipatskih.

U narodu se planini Rtanj pridaju mistična svojstva u uverenju da će oni koji se tu zateknu u trenutku smaka sveta biti jedini koji će preživeti Armagedon, piše Kurir. Drugi su uvereni da je Rtanj NLO baza koja se na magičan način otvara da u nju slete letelice koje nisu sa ovog sveta, uz tvrdnju da su noćima viđali neobična svetla iznad vrha ove planine koja se navodno ne mogu pripisati ovozemaljskim stvarima.

Sunčev halo i Rtanj danas.

Posted by Svemir on Недеља, 11. октобар 2020.

Rtanj je, dalje navodi portal, jedna od najlepših planina Srbije na kojoj rastu mnoge lekovite biljke, pa je zbog lepote i čistog vazduha česta destinacija domaćih, ali i stranih turista od kojih su mnogi rešili i da zauvek ostanu na njoj i tako se nastane u Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.