DR GRUJIČIĆ ZAGRMELA: Nakon verbalnog okršaja sa Čukanovićem PORUČILA SAMO JEDNO (VIDEO)
Danica Grujičić, Foto: Printskrin

evo šta je poručila

DR GRUJIČIĆ ZAGRMELA: Nakon verbalnog okršaja sa Čukanovićem PORUČILA SAMO JEDNO (VIDEO)

Dr Grujičić je u emisiji "Jutro", odgovarajući na pitanje kako se može zaustaviti masovna pojava karcinoma, rekla da je ključ u zaštiti životne sredine

Objavljeno:

Prof. dr Danica Grujičić gostovala je juče u emisiji "Jutro" na TV Prva u kojoj je, pričajući o važnosti zaštite životne sredine za zdravlje ljudi, u jednom trenutku došla u određenu vrstu verbalnog okršaja sa Filipom Čukanovićem nakon čega je na Tviteru objavila važnu poruku.

- Životna sredina mora biti prioritet! Čist vazduh, voda, hrana, očuvanje šuma i reka moraju uvek biti ispred bilo čijeg profita. Ako postoje ekološki čiste države i industrijski razvijene, znači da može i jedno i drugo. Ništa nije vrednije od zdravlja ljudi i zdrave životne sredine - napisala je direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju u Kliničkog centra Srbije dr Danica Grujičić kojoj na Tviteru, između ostalog poručuju: "Sjajni ste bili kao i uvek. Velika podrška".

U komentarima ispod njene objave Tviteraši pišu o ekološkim problemima u našoj zemlji koje treba rešavati, a deo njenog gostovanja u pomenutoj emisiji možete pogledati u snimku koji je objavila na svom profilu.

Podsećanja radi, dr Grujičić je u emisiji "Jutro", odgovarajući na pitanje kako se može zaustaviti masovna pojava karcinoma, rekla da je ključ u zaštiti životne sredine.

- Nije dovoljno da imate informaciju da je vazduh zagađen. Ko ga je zagadio? Automobili? Nema da se vozite, nećete ući u ovaj deo grada i tačka! Ako industrija ispušta otrovne materije, da ne radi to - poručila je pa upitila voditelja da li je on nešto uradio da bi sredina oko njega bila čistija i zdravija.

U emisiji je govorila o mogućem sudaru korone i gripa, ali i o simptomima koji mogu da najave tumor mozga:

- Kada je reč o tumorima mozga, tu su fine psihičke promene koje mogu da primete ukućani, oni koji dobro znaju neku osobu. Kada neko počne da priča viceve koji uopšte nisu karakteristični za njega, kada se ponaša na način koji mu nije svojstven, kada ispoljava osobine koje nikada nisu bile sastavni deo njegove ličnosti, tog trenutka treba uraditi prvu dijagnostiku. Nažalost, to se ne dešava, obično se protumači te da je neko imao smrtni slučaj, te se posvađao sa suprugom... - objasnila je doktorka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.