PRONEO SE GLAS DA JE HTELA DA OTME DETE: Šokantne tvrdnje svedoka brutalnog udaranja žene na Novom Beogradu
Obezbeđenje napada ženu, Foto: Printscreen

NOVI DETALJI

PRONEO SE GLAS DA JE HTELA DA OTME DETE: Šokantne tvrdnje svedoka brutalnog udaranja žene na Novom Beogradu

Jedan od svedoka napada koji je šokirao javnost otkriva šta se navodno događalo ispred radnje na Novom Beogradu.

Objavljeno:

"Tog 24. septembra oko 19.30 sati išao sam u prodavnicu u Goce Delčeva na Novom Beogradu. Prošao sam pored čeličnog češlja u kome su na oko 2,5 metara desno od ulaznih vrata bila parkirana dva bicikla. Na jednom biciklu sedela je devojčica starosti oko 5-6 godina, a pored nje je stajala žena u beloj haljini, koja je razgovarala s njom. Tokom tih nekoliko sekundi mog prolaska pored njih i ulaska u prodavnicu, mislim da sam čuo da je žena normalnim, ali brižnim tonom ubeđivala devojčicu da zajedno uđu u prodavnicu i potraže mamu. Tih sekundi u njihovom razgovoru ništa nije bilo neobično i uznemirujuće", priča svedok.

Kako kaže, dok je bio u prodavnici, blizu ulaza, video je da istrčava uspaničena žena glasno izgovarajući žensko ime na mobilni telefon.

"Odmah potom, čula se neka galama i plač deteta. Video sam ženu koja je istrčala iz prodavnice, kako drži devojčicu u naručju, koja je bila uznemirena. Izašli smo napolje, a sa nama i mladić iz obezbeđenja. Ispred prodavnice žena u beloj haljini je polemisala sa majkom deteta i okupljenima jer se proneo glas da je htela da otme devojčicu. U naelektrisanoj atmosferi oko žene su stajali okupljeni građani, čuli su se osuđujući komentari i glasovi "pozovite policiju", priseća se on.

Prema njegovim rečima, žena u beloj haljini je sve vreme pored mesta za bicikle i braneći se rečima pokušavala da objasni svoju brižnu nameru u vezi sa devojčicom, da je epileptičar, da će sačekati policiju.

"Mladić iz obezbeđenja prodavnice je, kao i okupljeni narod, bio vidno uznemiren i nešto je polemisao sa ženom u beloj haljini. Prišao sam mu i rekao da nema potrebe da se naelektrisana atmosfera i dalje pogoršava da će ubrzo stići policija, koja će utvrditi kakva je bila namera žena u beloj haljini. Potom sam ušao u prodavnicu. Kada sam platio račun i izašao napolje, ugledao sam ženu kako leži na betonu, a oko nje okupljeni građani i mladić iz obezbeđenja prodavnice. Pomislio sam da joj je pozlilo. Neki od prisutnih su joj pomogli da sedne i tada sam video njeno krvavo lice i pomislio da je lice povredila prilikom pada od udarca u beton", kaže on, i dodaje da je tu bilo još dosta protesta okupljenih i potresenih ljudi protiv radnika obezbeđenja.

"Pomislio sam da će doći i do obračuna s njim, a on videvši da su se okupljeni okrenuli protiv njega povukao se u prodavnicu. Nakon toga, kolima je došao sin povređene žene, policija, Hitna pomoći", zaključuje svedok.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.