VIKENDICA ZA REHABILITACIJU PORODICA U KOJIMA SE DETE LEČILO OD RAKA JE SPREMNA: NURDOR objavio DIVNU VEST! (FOTO)
NURDOR, ilustracija, Foto: Twitter printscreen

SVE ZAHVALJUJUĆI 1 ČOVEKU

VIKENDICA ZA REHABILITACIJU PORODICA U KOJIMA SE DETE LEČILO OD RAKA JE SPREMNA: NURDOR objavio DIVNU VEST! (FOTO)

Zoran Kocić je poklonio NURDOR-u vikendicu površine 100 kvadratnih metara na placu od devet ari u Popovici, na Fruškoj gori

Objavljeno:

Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, Novosađanin Zoran Kocić poklonio je prošle godine svoju vikendicu na Fruškoj gori.

Kocić je poklonio NURDOR-u vikendicu površine 100 kvadratnih metara na placu od devet ari u Popovici, na Fruškoj gori.

NURDOR je tada na svom Tviter profilu naveo da im je na Svetski dan dobrote, jedan divni i plemeniti čovek poklonio vikendicu.

"Gospodin Zoran Kocić želi da njegova vikendica bude oaza mira i oporavka za decu posle završetka lečenja", naveli su tada iz NURDOR-a.

Zbog bolesti gospodina Kocića vikendica je bila prazna devet godina.

"Sada nam predstoji sređivanje objekta i dvorišta. Prvi su nam u pomoć pritekli dobri ljudi iz novosadskog JKP Gradsko zelenilo, koje će ovih dana srediti dvorište",pričali su tada iz NURDOR-a, a onda su pozvali volontere da pomognu u renoviranju objekta kako bi što pre bila dostupna deci, saopštili su tada.

Sada, godinu kasnije, vikednica je u potpunosti spremna za svoje prve goste.

- Vikendica na Fruškoj gori, koju je NURDOR dobio od čika Zorana Kocića i njegove supruge na poklon a za rehabilitaciju porodica u kojima se dete lečilo od raka je u potpunosti spremna da primi svoje prve goste, stoji na Tviter nalogu NURDOR-a.

Kako su naveli, svi radovi na objektu i uređenju dvorišta su završeni.

- Kao i mnogo puta do sad, NURDOR duguje veliku zahvalnost Uniji servisera klima uređaja. Naši dugogodišnji prijatelji koji se brinu o sistemima hlađenja u svim NURDOR roditeljskim kućama bez naknade su i ovaj put bili tu, stoji u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.