BOLESNA SAM 2 GODINE, A ZBOG BOLOVANJA SAM DOBILA OTKAZ: Njoj je danas rođendan i ima poruku od velike važnosti!
Hrabra žena slavi rođendan, Foto: Profimedia, Twitter printscreen

HRABRA ŽENA

BOLESNA SAM 2 GODINE, A ZBOG BOLOVANJA SAM DOBILA OTKAZ: Njoj je danas rođendan i ima poruku od velike važnosti!

- Živim sa majkom dve godine u garsonjeri, na posebnom sam režimu ishrane pa neću moći da proslavim 35. rođendan, navela je ova hrabra žena

Objavljeno: 10:42h

Jedna žena je na Tviteru rešila da ispriča svoju životnu priču koja uopšte nije laka, ali mnogima može poslužiti kao opomena.

Ona je otkrila da je bolesna i da zbog toga već dve godine živi sa svojom majkom u garsonjeri. Takođe, zbog svog zdravstvenog stanja mora da pazi na ishranu pa neće moći da proslavi svoj 35. rođendan.

Da stvar bude još gora, morala je da ode na bolovonje, pa joj je uručen i otkaz.

Kako je navela, nema muža, dečka, a ni decu, oseća se loše i nazaduje sve više.

- Sutra mi je rođendan. Punim 35 godina. Bolesna sam već 2, koje provodim u garsonjeri, sa kevom, i zbog režima ishrane neću moći da ga proslavim. U međuvremenu sam zbog bolovanja dobila i otkaz. Nemam muža, dečka, ni dece. Osećam se jako loše i nazadujem. Čisto da znate da uvek ima gore, napisala je iskreno ova hrabra žena.

Ona je rekla kako je sve ovo otkrila kako bi utešila ljude koji se žale na svoj život, da uvek ima gore, a kao primer navela je sebe.

Nakon što se "ogolila" dobila je mnoštvo pozitvnih komentara, pohvala i reči podrške od dobrih ljudi koji su joj rekli da ne sme da se preda. Nikada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.