Ispitivanje zadovoljstva korisnika i korisnica usluga KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina
Ilustracija, Foto: Opština Čajetina

mišljenje građana

Ispitivanje zadovoljstva korisnika i korisnica usluga KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina

Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga možete dobiti i putem telefona 064/821-97-96 ili imejla info@kjpzlatibor.rs

Objavljeno: 15:09h

U periodu od 15. oktobra do 15. novembra 2020. godine opština Čajetina i KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina će sprovoditi ispitivanje Vašeg zadovoljstva uslugom sakupljanja i tranporta komunalnog otpada, snabdevanja pijaćom vodom i održavanja kanalizacije na teritoriji opštine Čajetina.

"Kroz ovo ispitivanje želimo da čujemo Vaše mišljenje o kvalitetu usluga i unapredimo komunikaciju između građana i oba javna komunalna preduzeća. Pozivamo Vas da popunite upitnik koji možete preuzeti na naplatnim mestima KJP „Zlatibor“ i JKP „Vodovod Zlatibor“, kao i na Info centru opštine Čajetina u periodu od 15.10.2020. do 15.11.2020. godine. Na pomenutim mestima možete i ostaviti popunjene upitnike. Upitnik možete popuniti i elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu optšine (www.cajetina.org.rs), na sajtovima komunalnih preduzeća (www.kjpzlatibor.rs) i (www.vodovod-zlatibor.org) kao i na Fejsbuk stranicama pomenutih preduzeća", stoji u saopštenju Opštine.

Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga možete dobiti i putem telefona 064/821-97-96 ili imejla info@kjpzlatibor.rs.

Opština Čajetina, KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina unapred se zahvaljuju svim građanima i građankama opštine Čajetina na učešću u ovom ispitivanju.

Ispitivanje se sprovodi u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i uz finansijsku podršku Vlade Švedske kroz Program "Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU - Druga faza".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.