MIROLJUB PETROVIĆ PRS'O KAO LAJSNA: Ima 3 teorije o POSTOJANJU BOGA, u jedan fišek ZBRLJAO ŠTA JE MOGAO
Miroljub Petrović, Foto: Printcsreen

DA NE POVERUJEŠ

MIROLJUB PETROVIĆ PRS'O KAO LAJSNA: Ima 3 teorije o POSTOJANJU BOGA, u jedan fišek ZBRLJAO ŠTA JE MOGAO

Izneo svoje mišljenje o postojanju Boga

Objavljeno:

Miroljub Petrović je u jednoj emisiji izneo svoje dokaze o postojanju Boga. Naime, on je naveo ključne razloge koji po njegovom mišljenju opravdavaju tu tezu.

Dakle, kao prvu stvar je istako postojanje DNK-a kao veoma složene informacije kod ljudi, kako je naveo. A potom se nadovezao, kako postoji složen um u svemiru koji je stvorio tu informaciju i kako je kazao zahvaljujući tome Bog postoji.

Kao drugi dokaz je naveo postojanje Biblije, koja je kako je istakao, pisana jedanaest vekova i da je navodno informacije iz Biblije potvrdila nauka, kako je Petrović kazao, hiljadu puta.

A kao treći dokaz, osvrnuo se na nauku, a potom ponovo vratio na Bibliju.

- Najmoćniji dokaz da Bog postoji je postojanje informacija u svim živim sistemima jer se na molekulu dnk-a nalaze izuzetno složene informacije kod ljudi, životinja i biljaka. To je dokaz da postoji složen um u svemiru koji je stvorio tu informaciju i to je prvi dokaz o postojanju Boga. Sledeći dokaz je da živo nastaje samo od živog jer moja da postoji biće koje je večno i koje oduvek postoji, odnosno koje je stvorilo život. Primera radi, ateisti kažu da oduvek postoji materija i da je od materije sasvim slučajno nastalo živo biće u okeanu, a to je kršenje svih zakona prirode i krajnje nemoguće. Jedini logičan zaključak je da postoji živo biće koje oduvek postoji i koje stvara život. Zakon biogeneze je dokaz da Bog postoji. Takođe, Biblija je dokaz da Bog postoji. Recimo, ta knjiga je napisana sa neverovatnim informacijama jer je pisana u periodu od jedanaest vekova i upravo je takve informacije nauka hiljadu puta potvrdila. Postojanje Biblije je dokaz da Bog postoji. I to je čudo nad čudima," kazao je kontroverzni doktor Miroljub Petrović.

U narednim minutima, poslušajte video.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.