AJVAR, PINĐUR, PEGLANE PAPRIKE: Ova žena pravi i prodaje ZIMNICU NA TVITERU! Ima 2 RAZLOGA zašto to RADI! (FOTO)
Prodaja zimnice, ilustracija, Foto: Printscreen

svaka čast!

AJVAR, PINĐUR, PEGLANE PAPRIKE: Ova žena pravi i prodaje ZIMNICU NA TVITERU! Ima 2 RAZLOGA zašto to RADI! (FOTO)

Istakla je kako svojim velikim trudom i radom zarađuje pošteno svaki dinar koji joj je preko potreban zbog svoje porodice i svog deteta

Objavljeno:

Jedna žena je na Tviteru rešila da započne svoj biznis zbog teške materijalne situacije u kojoj se našla njena porodica.

Naime, ona se posvetila pravljenju i prodaji zimnice na društvenim mrežama pa se tako u njenom asortimanu mogu naći ajvar, pinđur, ljutenica, feferoni, crvena peglana paprika, šarena salata, baloni paradajza...

Takođe, ona je ispod ponude napisala i cene samih proizvoda, ali i razlog zbog čega se upustila u celu priču.

Istakla je kako svojim velikim trudom i radom zarađuje pošteno svaki dinar koji joj je preko potreban zbog svoje porodice i svog deteta. Takođe, istakla je da je negativni komentari ne dodiruju jer ima svoj jasan i važan cilj.

- Drugari, hvala vam na podršci. Vidim da me mnogi osuđuju i ismevaju i nema veze, neka ih. Ja se ne ljutim, ali i ne stidim ničega jer svojim trudom i radom dolazim do svakog dinara. I moram da pomognem svom suprugu i svojoj porodici da stanemo finansijski na noge. Moram zbog mog deteta, napisala je iskreno ova hrabra majka.

Ona je pokazala i kako svaki čovek može da pokaže svoju humanost čak iako se ne nalazi u zavidnoj materijalnoj situaciji.

Naime, ova žena je poklonila 10 tegli zimnice, a zauzvrat je uplaćeno 10.000 dinara za pomoć maloj Lani.

- I još jedna gospođa je uplatila 5 hiljada, ali je rekla da ajvar poklonim nekom drugom, napisala je iskreno.

Podrška u komentaima je bila velika, a mnogi su komentarisali kako se ovde radi o veoma požrtvovanoj, vrednoj, ali i humanoj majci koja vraća veru u ljude.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.