BIVŠI ČLAN DS-A IZGUBIO BITKU SA KORONOM: Preminuo ODBORNIK Boško Ćućić
smrt, Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC, Ilustracija

korona ga ubila

BIVŠI ČLAN DS-A IZGUBIO BITKU SA KORONOM: Preminuo ODBORNIK Boško Ćućić

BOŠKO Ćućić (60), iz Prisoja, kod Prnjavora, nova je i od početka pandemije šesta žrtva na području ove opštine sa smrtnom posledicom korone virusa.

Objavljeno:

Istovremeno, zaražen je još jedan Prnjavorčanin, što je ukupno do sada 232 osoba kod koje je registrovano prisustvo korone virusa.

Kako „Novosti“ saznaju, Ćućić je ovdašnjoj javnosti poznat kao bivši odbornik Srpske demokratske stranke (SDS) u Skupštini opštine Prnjavor. Nije bio ženjen. Podlegao je u bolnici nakon gotovo 40-dnevne borbe za život. To je potvrđeno i u današnjem saopštenju Opštinski štab za vanredne situacije.

- Od posljedica zaraze virusom korona u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske, u protekla 24 časa preminuo je jedan pacijent muškog pola iz Prnjavora, srednje životne dobi. Opštinski štab za vanredne situacije izjavljuje iskreno saučešće porodici-naveli su iz Opštinskog štaba.

U protekla 24 časa na području opštine, konstatovali su iz štaba, registrovan je još jedan slučaj zaraze virusom korona kod starijeg muškarca koji se nalazi u kućnoj izolaciji.

Pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 69 Prnjavorčana.

A, od početka pandemije na području opštine registrovana su ukupno 232 lica zaražena virusom korona, dok se 190 oporavilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.