Budalo, dok si jurio Pokemone, ja sam morao da prodam deo imovine da vratim dug!
Foto: Espreso ilustracija, Dado Đilas, Dragan Kadić

Rat Radulovića i Mitrovića

Budalo, dok si jurio Pokemone, ja sam morao da prodam deo imovine da vratim dug!

Vlasnik Pinka i Lider Pokreta DJB započeli oštru polemiku o (ne)plaćanju poreza
Objavljeno: 15:40h

Nakon što je Saša Radulović, predsednik pokreta Dosta je bilo rekao da je vlasnik Pink televizije Željko Mitrović najveći poreski dužnik u Srbiji, generalni direktor ružičaste televizije nije mu ostao dužan.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mitrović mu je uputio otvoreno pismo koje prenosimo u celosti:

Poštovani gospodine Raduloviću,

Kako ste u vašoj nervozi i površnosti, a ja bih rekao i zluradosti, zbog poreskog kriminala u kome ste uhvaćeni, opet pomenuli u lažnom i izmišljenom kontekstu televiziju Pink, ne mogu a da vam ne napišem par reči.

Inače, ja sam od onih koji veruje da je teza “pametniji popušta” jedna nakaradna tvorevina, koja je izmišljena sa ciljem da motiviše ludake poput vas, da afirmiše ljudsku glupost i bahatost kao i da otvara prostor za prikrivanja i skretanje pažnje sa sumnjivih dela koja ste počinili, a sve sa ciljem, naravno, da vaše male crne tajne nestanu kao voda u pesku. Iz tog razloga dobrovoljno se prijavljujem da budem manje pametan, ali da zbog toga ipak raspravimo nekoliko stvari.

foto: Zorana Jevtić

Kao prvo, nije istina da vlast kvari ljude. Istina je da budale, poput vas, ako se domognu vlasti kvare vlast, što je upravo i bio slučaj. Sreća u nesreći je što ste brzo pedalirani a zatim munjevito katapultirani čim su se razotkrile vaše mentalne i intelektualne manjkavosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.