MALI MILOŠ JE STRPLJIVO ČEKAO VUČIĆA: Sad mu je dao poklon, ali i uputio JEDNU JAKU PORUKU!
Mali Miloš daje poklon predsedniku, Foto: Rina.rs

MALI MILOŠ JE STRPLJIVO ČEKAO VUČIĆA: Sad mu je dao poklon, ali i uputio JEDNU JAKU PORUKU!

Majka Biljana ni ovaj put nije krila oduševljenje, a ova žena je jedna od onih koja se odlučila za veliku porodicu i u brizi o svoja četiri sina.

Objavljeno:

Prilikom otvaranja aerodroma „Morava“ u Lađevcima, dečak Miloš Stevanović po prvi put video je predsednika Vučića, koji mu je tada dao obećenje da će prvi put leteti avionom. Rečeno – ispunjeno, a mali Miloš ostvario je svoju dečju želju, sa majkom i tri brata odleteo je za Beč u decembru prošle godine.

Dugo je u svojoj dečjoj sobi čuvao poklon kupljen u austrijskoj prestonici, namenjen čoveku koji mu je ostvario veliku želju i prilikom otvaranja jednog drugog aerodroma, ovaj put na Galovićima, Miloš je imao priliku da ga preda predsedniku Vučiću.

„Strpljivo sam čekao da predsednik dođe ponovo u naš kraj da bih mu uručio poklon. Učinio je i mene i moju porodicu zaistra srećnim, jer verovatno još dugo ne bih leteo avionom da nije bilo njega. Tokom uručivanja imao sam samo jednu poruku za predsednika, a to je da svako dete u Srbiji ostvari svoju želju“, rekao je Miloš.

Mali Miloš daje poklon prredsedniku
Mali Miloš daje poklon prredsednikufoto: Rina.rs

Majka Biljana ni ovaj put nije krila oduševljenje, a ova žena je jedna od onih koja se odlučila za veliku porodicu i u brizi o svoja četiri sina, ništa joj nije teško.

„Velika porodica je najveće bogatstvo koje vam Bog može podariti, nema razloga za strah jer Srbija je postala država u kojoj deca mogu bezbedno i sigurno da odrastaju. Za naša prava bori se i Pokret za decu „Tri plus“, a brojnim beneficijama naš status dodatno olakšan“, izjavila je Biljana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rina.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.